Vil fleming yaupon vækstrate?

Indholdsfortegnelse:

Vil fleming yaupon vækstrate?
Vil fleming yaupon vækstrate?
Anonim

Fælles navn: Danica Arborvitae Højde: 2' Udbredelse: 2' Vane/Form: Afrundet Væksthastighed: Langsom zone: 4-8 Kulturelle krav: Bedst i veldrænet jord i fuld sol. Kan tolerere let skygge og våde steder.

Hvor hurtigt vokser Yaupon Holly?

Unge grædende yaupon-træer, der bliver etableret, kan vokse med en hastighed på 2 til 3 fod om året. Et ungt træ plantet i en Florida-have nåede en højde på 10 fod på kun to år. De unge stængler har et dunet udseende og lilla nuance.

Hvor længe lever yaupon-træer?

Yaupon Holly når rutinemæssigt alderen 30, 50 og endda 75 år! I løbet af dette tidsrum vil en dværg-yaupon-kristtorn blive ved med at vokse med en hastighed på omkring 3 til 5 tommer i bredden hvert år (7,5 til 12,5 cm), lidt mindre i højden, hvis den ikke beskæres.

Hvor store bliver yaupon-kristtorn?

En yaupon-kristtorn han producerer nok pollen til at befrugte flere hunplanter. Standard yupon-kristtorn bliver 15 til 20 fod (4,5-6 m.) høj, men der er flere sorter, som du kan opretholde i højder på 3 til 5 fod (1-1,5 m.).

Hvor vokser yaupon bedst?

Yaupon er Nordamerikas eneste hjemmehørende koffeinholdige planteart, og den er blevet konsumeret af indianske stammer i mindst 10.000 år. Traditionelt strækker Yaupons naturlige udbredelse sig fra East Texas i vest til Cape Hatteras, North Carolina i øst.

Anbefalede:

Interessante artikler
Kunne anæmi være et tegn på kræft?
Læs mere

Kunne anæmi være et tegn på kræft?

Kræft og anæmi er forbundet på en række måder. For dem med kræft, især tyktarmskræft eller blodrelateret kræft, såsom leukæmi eller lymfom, kan anæmi være et af de første tegn på sygdommen. Hvilke kræftformer er forbundet med anæmi? De kræftformer, der er tættest forbundet med anæmi, er:

Hvem ser jeg for bækkensmerter?
Læs mere

Hvem ser jeg for bækkensmerter?

Din gynækolog ville være en god person at se først. For nogle kvinder er bækkensmerter relateret til et problem med det reproduktive system. Andre mulige årsager omfatter problemer med musklerne i bugvæggen, blæren eller tarmene. Hvornår skal jeg se en læge for bækkensmerter?

Hvorfor ingen dobbeltsvingende glorie?
Læs mere

Hvorfor ingen dobbeltsvingende glorie?

Dual wielding, som en spillertilgængelig funktion, blev fjernet i Halo 3: ODST, Halo: Reach, Halo 4 og Halo 5. Med hensyn til Halo: Reach skyldtes fjernelsen den nye våbensandkasse, som ikke kunne understøtte det overordnede gameplay-design.