Hvad er elektrofusionskobling?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er elektrofusionskobling?
Hvad er elektrofusionskobling?
Anonim

Elektrofusion er en anden teknik til sammenføjning af Aquatherm-rør. Det indebærer brug af en kobling, der er viklet med varmeelementtråde indstøbt i PP-R, som kan føres over to ender af rør, der skal samles.

Hvad er formålet med en elektrofusionsprocessor?

Elektrofusion er en proces, der forbinder MDPE- og HDPE-rør ved tilvejebringelse af en kontrolleret elektrisk strøm gennem et element placeret inde i en kobling, som opvarmer og smelter sig selv til røret, hvilket skaber en termisk bundet forbindelse.

Hvad er elektrofusionsproces?

Elektrofusionssvejseprocessen involverer brugen af en støbt fatning, der indeholder en elektrisk resistiv varmespole. … Der ledes derefter en elektrisk strøm gennem spolen i en forudindstillet tid. Opvarmning af den omgivende polymer og varmeoverførsel til rørvæggen finder sted.

Hvad er elektrofusionsmaskine?

Elektrofusion er en metode til at forbinde MDPE, HDPE og andre plastrør ved hjælp af specielle fittings, der har indbyggede elektriske varmeelementer, som bruges til at svejse samlingen sammen. … Elektrofusionssvejsning er en fordel, fordi det ikke kræver, at operatøren bruger farligt eller sofistikeret udstyr.

Hvad er PE-svejsning?

Polyethylen er en "termoplast", hvilket betyder, at den kan smeltes og omformes med varme. Når du svejser PE, udfører du en smeltesvejsning, hvilket betyder, at dusmelt svejsestangen og basismaterialet sammen.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor kom ordet komfort fra?
Læs mere

Hvor kom ordet komfort fra?

Verbetet trøste kommer fra det latinske ord comfortare, som betyder "styrke meget." At give trøst er at styrke en andens humør eller fysiske tilstand. Det kan tage lang tid at trøste din mor, efter at hendes kat er forsvundet. Er komfort et egentligt ord?

Skal kokosolie være raffineret eller uraffineret?
Læs mere

Skal kokosolie være raffineret eller uraffineret?

På grund af dens milde smag og høje røgpunkt røgpunkt Røgpunktet, også kaldet forbrændingspunktet, er den temperatur, ved hvilken en olie eller fedt begynder at producere en kontinuerlig blålig røg, der bliver tydeligt synlig, afhængig af specifikke og definerede forhold.

Udløber ukrudtsmiddel?
Læs mere

Udløber ukrudtsmiddel?

Svar: Insekticider og herbicider har ingen udløbsdato. Næsten alle insekticider og herbicider er lavet til at holde i årevis på hylden. De fleste vil holde i mindst 5 år, så længe du holder låget tæt på og holder det væk fra direkte sollys og områder med høj varme.