Hvorfor kaldes cucurbita-plante en enebolig plante?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor kaldes cucurbita-plante en enebolig plante?
Hvorfor kaldes cucurbita-plante en enebolig plante?
Anonim

Årsag: I Cucrbita er både han- og hunblomster til stede på den samme plante. … Når både han- og hunblomster er til stede på den samme plante, kaldes det eneboende plante.

Er Cucurbita enebolig plante?

Agurker er norm alt klatreplanter med skiftende, enkle, palmede blade. Planterne er norm alt eneboende med både pollen med hanblomster og frø med hunblomster på samme plante.

Hvorfor er græskar en enplante?

Forklaring: Græskarplanter er eneboende, hvilket betyder han- og hundelene er i forskellige blomster. Hver græskarvin producerer både han- og hunblomster. På grund af deres monoecious anatomi er græskar officielt klassificeret som krydsbestøvende planter.

Hvilken plante er kendt som enplante?

Småplanter har både han- og hunblomster frem for perfekte blomster. Majs (majs) er et godt eksempel på en slynget planteart. Den har to typer blomster, der udvikler sig på forskellige dele af planten. Hanblomsten dannes i toppen af planten og kaldes kvasten.

Hvad er monoecious eksempel?

- Monoecious henviser til planter, der har både mandlige og kvindelige reproduktive dele, og som derfor kan gennemgå seksuel formering på egen hånd og ikke har brug for en partner. Eksempler omfatter Cornus alba, gul ørredlilje, majs,Cucurbits osv.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvorfor svømmer fisk på hovedet?
Læs mere

Hvorfor svømmer fisk på hovedet?

Hvis en fisk udviser sådan adfærd, betyder det, at den har problemer med opdrift. … Her er årsagen til en fisk, der flyder på hovedet, men alligevel forbliver i live: Den nedsatte opdrift hos fisk er forårsaget af en funktionsfejl i deres svømmeblære.

Er huskyer gode kæledyr?
Læs mere

Er huskyer gode kæledyr?

Huskyer er fantastiske kæledyr til husholdninger med børn. De kan være meget tolerante over for børn, men bør ligesom alle andre hunde være under opsyn, når de er i nærheden af små børn. … Dette vænner dem til andre hunde og også til mennesker, selvom de også er meget kærlige over for fremmede.

Vil huskyer komme tilbage?
Læs mere

Vil huskyer komme tilbage?

Det er sandt. "Huskyer er en meget selvstændig, egenrådig race, der er blevet avlet til at tænke på egen hånd ude på tundraen," siger hun. "Hvis de har muligheden, er de helt sikkert tilbøjelige til at stikke af på egen hånd."