Hvad er definitionen af kursiv?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er definitionen af kursiv?
Hvad er definitionen af kursiv?
Anonim

I typografi er kursiv skrift en kursiv skrifttype baseret på en stiliseret form for kalligrafisk håndskrift. På grund af påvirkningen fra kalligrafien skråner kursiv norm alt lidt til højre.

Hvad betyder kursiv på skrift?

De fleste tekstbehandlere kan lave kursiv, som er skrå bogstaver - som disse. … Oftest bruges kursiv til betoning eller kontrast - det vil sige for at henlede opmærksomheden på en bestemt del af en tekst.

Hvad er et eksempel på en kursiv?

Kursiv bruges typisk til at vise eftertryk (for eksempel: "Jeg er ligeglad med, hvad han tænker. Jeg gør, hvad jeg vil!") eller til at angive titler på standen -alene værker (Black Panther, Lost in Translation).

Hvad er ordbogsdefinitionen af kursiv?

Engelsk sprogelever Definition af kursiv

: for at sætte bogstaver, tal osv.., i kursiv: at udskrive (tekst) i kursiv. Se den fulde definition af kursiv i English Language Learners Dictionary. kursivere. udsagnsord. ital·i·cize | / i-ˈta-lə-ˌsīz

Hvordan skriver du i kursiv?

Tryk på tasterne "Ctrl" og "I" samtidigt for at skrive kursiv, hvis du bruger tekstbehandlingssoftware såsom Microsoft Word eller en e-mail-klient såsom Microsoft Outlook. Tryk på "Ctrl" og "I" igen for at vende tilbage til normal tekst.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad spiser kuffertfisk?
Læs mere

Hvad spiser kuffertfisk?

Det er en bentisk art, der lever på eller nær havbunden. Dens kost omfatter krabber, rejer, bløddyr, søpindsvin, søstjerner, skøre stjerner, søagurker, sækdyr og søgræs. Den plettede stammefisk udskiller, ligesom alle stammefisk af slægten Lactophrys, et farveløst giftstof fra kirtler på huden, når den berøres.

Sliber staniol en saks?
Læs mere

Sliber staniol en saks?

Mulighed 4: Klip aluminiumsfolie Denne teknik ligner at skære sandpapir, kun du bruger aluminiumsfolie. Igen vil dette slibe en let sløv saks, men det vil ikke slibe saks med meget sløve eller beskadigede knive. … Klip om nødvendigt flere foliestrimler til, indtil saksen klipper hurtigt og rent.

Hvorfor er to katte bedre end én?
Læs mere

Hvorfor er to katte bedre end én?

At have en anden kat i nærheden kan mindske den kedsomhed og ensomhed, som en ensom kat kan opleve, når du ikke er der. … En anden fordel ved at have to katte er, at de lærer hinanden sociale færdigheder. Vi har en tendens til at forkæle vores katte, men katte vil ikke tolerere det, når andre katte krydser grænsen.