Skal videnskabelige navne stå i kursiv?

Indholdsfortegnelse:

Skal videnskabelige navne stå i kursiv?
Skal videnskabelige navne stå i kursiv?
Anonim

Kursiv arter, sort eller underarter og slægt når det bruges i ental. Sæt ikke slægtsnavnet i kursiv eller med stort, når det bruges i flertal. … For en artikel om 1 slægt kan forfatteren bruge forkortelse til at introducere nye arter.

Skal videnskabelige navne kursives?

De videnskabelige navne på arter er kursiveret. Slægtsnavnet skrives altid med stort og skrives først; den specifikke epitet følger slægtsnavnet og er ikke skrevet med stort.

Hvorfor skrives videnskabelige navne i kursiv?

De videnskabelige navne er tastet i kursiv efter konvention for at skelne disse navne fra anden tekst eller normal tekst. … Denne regel er fulgt i binomial nomenklatur givet af Linnaeus.

Sæter du videnskabelige navne i kursiv i APA?

Når et dyrenavn er en del af en tidsskriftsartikeltitel, er det konventionelt at angive dyrets videnskabelige navn (slægt og art). Slægten skrives altid med stort og arter ikke. Bemærk, at de videnskabelige navne også er kursiverede (se eksempler på s. 105 i APA Publication Manual).

Hvordan refererer du til videnskabelige navne?

Den grundlæggende regel for at skrive et videnskabeligt navn

  1. Brug både slægts- og artsnavn: Felis catus.
  2. Kursiv hele navnet.
  3. Genbogstaver kun slægtsnavnet.

Anbefalede:

Interessante artikler
Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed?
Læs mere

Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed?

Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed: få tid til at tilpasse sig ændrede markedsforhold. Hvad er hedging i finans? Afdækning mod investeringsrisiko betyder strategisk brug af finansielle instrumenter eller markedsstrategier for at udligne risikoen for eventuelle ugunstige prisbevægelser.

Går reformationstoppe små?
Læs mere

Går reformationstoppe små?

Samlet set vil jeg sige, at reformationskjoler og -underdele er små, men toppe passer til størrelsen. Derudover vil jeg sige, at deres størrelse er ret konsekvent inden for deres brand. Jeg ved, at mærker som Topshop også kører småt, men det er hit eller misset, hvilke produkter der rent faktisk kører små, normale eller store.

Kan Luffy slå zoro?
Læs mere

Kan Luffy slå zoro?

Luffy er kaptajnen for Straw Hat Pirates og det stærkeste medlem af Worst Generation efter Yonko Blackbeard. … Selvom Zoro bestemt er stærk nok til at tage imod Luffy i en kamp, vil det ikke ende godt for ham. Med hensyn til både observation og bevæbning Haki er Luffy overlegen i forhold til Zoro.