Hvad er et andet navn for sea shanty?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et andet navn for sea shanty?
Hvad er et andet navn for sea shanty?
Anonim

A sea shanty, chantey eller chanty er en genre af traditionel folkesang, der engang almindeligvis blev sunget som en arbejdssang til at akkompagnere rytmisk arbejde ombord på store handelsskibe.

Hvad er de 3 typer shanty?

Der var tre hovedtyper af shanties: short-haul, eller short-drag, shanties, som var simple sange, der blev sunget, når der kun var brug for et par træk; faldskure, til jobs som at hejse sejl, hvor en træk-og-slap-rytme var påkrævet (f.eks. "Blow the Man Down"); og ankerspil, eller kapstan, shanties, som …

Hvad hedder hav-shantyen på TikTok?

De er døbt Sea Shanty TikTok, eller ShantyTok. Hvalfangstballaden 'The Wellerman' har sine rødder i Australien og New Zealand. Oprindeligt titlen 'Soon May The Wellerman Come', den blev skrevet i New Zealand af en ukendt teenage-sømand et stykke tid mellem 1860 og 1870.

Hvordan vil du beskrive en hav-shanty?

Havshytter er en type kollektiv folkesang, typisk fremført på skibe af fiskere, handelssøfarere eller hvalfangere. De blev sunget ikke for at fejre hjemkomsten eller for at synge ned på pubben, men for at akkompagnere de tunge, gentagne opgaver med sejlhejsning og dækskrubning.

Hvad er den mest almindelige hav-shanty?

Drunken Sailor, The Irish Rovers Sunget af The Irish Rovers, et berømt Toronto-folkeband dannet i 1960'erne, dette er et af demest populære havshanties nogensinde.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem er profeten i lds kirke?
Læs mere

Hvem er profeten i lds kirke?

Russell M. Nelson er Kirkens nuværende præsident og profet. Russell M. Nelson, 17. præsident for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Hvem er den næste i rækken som profet for LDS-kirken? Lige nu er den mand præsident Russell M.

For at et grundstof skal betragtes som et makronæringsstof?
Læs mere

For at et grundstof skal betragtes som et makronæringsstof?

Næringsstoffer som planter kræver i større mængder kaldes makronæringsstoffer. Omkring halvdelen af de essentielle grundstoffer betragtes som makronæringsstoffer: kulstof, brint, oxygen, nitrogen, fosfor, kalium, calcium, magnesium og svovl.

Hvornår forsvandt Genette Tate?
Læs mere

Hvornår forsvandt Genette Tate?

John Tates 13-årige datter Genette forsvandt, mens hun cyklede i en landsby i Devon i august 1978. Selvom det var en af de mest højtprofilerede politiefterforskninger i sin tid, blev der aldrig fundet noget lig, og ingen blev sigtet for hendes mord.