Hvor er mccaughey-septupletterne?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er mccaughey-septupletterne?
Hvor er mccaughey-septupletterne?
Anonim

TODAY indhenter McCaughey-septuplets, da de fylder 18. Kenny Sr. og Bobbi har også besluttet at sælge familiens hus med syv soveværelser i Carlisle til Ruth Harbor, en Kristen tjeneste, der yder støtte til unge mødre. Familien McCaughey er blevet mindre til et hus med tre soveværelser i det nærliggende Runnells.

Lever Bobbi McCaughey stadig i dag?

Bobbi Mccaughey døde ikke. Hun lever og har det godt. Hendes babyer – Joel, Nathan, Kelsey, Natalie, Alexis, Kenneth og Brandon McCaughey, de første overlevende septuplinger nogensinde, vil fejre deres 23-års fødselsdag den 19. november 2020. Brandon er i militæret og blev forlovet med at blive gift i 2018.

Har nogen af McCaughey-septupletterne handicappede?

To af septupletterne, Alexis og Nathan, har cerebral parese. Begge bruger rollatorer til at komme rundt, og i november 2005 blev Nathan opereret i rygmarven for at forbedre sine gangevner.

Hvad laver McCaughey-septupletterne i dag?

I dag er septupletterne 23 år og har alle afsluttet gymnasiet. Kenny, Kelsey, Nathalie, Brandon, Alexis, Nathan og Joel er alle voksne. Seks af dem går på college, mens Brandon er optaget i hæren.

Hvad laver Kenny McCaughey for at leve?

Kenny McCaughey sagde sit job op og lever nu på fuld tid på foredragskredsløbet, hvor han deler historier om børneneog hvordan parrets forhold til Gud har hjulpet dem med at håndtere det, de kalder en velsignelse. The McCaugheys har skrevet to bøger og vil udgive en cd med vuggeviser.

Anbefalede: