Hvad betyder Harper?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder Harper?
Hvad betyder Harper?
Anonim

Harper Navn Betydning engelsk, skotsk og irsk: beskæftigelsesnavn for en spiller på harpen, fra en agent afledt af mellemengelsk, mellemhollandsk harpe-'harpe'. … Det skotske efternavn er sandsynligvis en angliseret form af gælisk Mac Chruiteir 'harperens søn' (fra gælisk cruit 'harpe', 'strengeinstrument').

Hvad betyder navnet Harper i Bibelen?

1. Harper. Dette navn betyder bogstaveligt "en der spiller på harpe" - men de fleste forældre bruger det til at ære forfatteren Harper Lee eller bare fordi det er et sjovt navn.

Er Harper et godt navn til en pige?

Ifølge data fra Social Security Administration er Harper først for ganske nylig blevet et populært navn for piger, og dukkede ikke op i topnavne før i 2004. Det er steget fra position 887 til 9 siden 2004 og har været i top 20 siden 2013. Det er det 10. mest populære navn på FamilyEducation.com.

Er Harper et drenge- eller pigenavn?

Navnet Harper er et drengenavn af engelsk oprindelse, der betyder "harpespiller". Harper fik sin start som et berømthedsbabynavn, da Paul Simon valgte det til sin nu voksne søn. Siden da er andre berømte forældre fulgt trop: musikeren Tim Finn og skuespilleren Cecilia Peck har begge sønner ved navn Harper.

Er Harper et sødt navn?

Harper er et rødglødende navn til piger, efter at være hoppet fra uklarhed til nær toppen af popularitetslisten på mindre end et årti; detkom ind i Top 10 for første gang i 2015, og har siden holdt sig i nærheden. Harper er et godt eksempel på tendensen med efternavne, der bliver til drengenavne og derefter bliver til pigenavne.

Anbefalede: