Hvornår sprite blev opfundet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår sprite blev opfundet?
Hvornår sprite blev opfundet?
Anonim

I 1956 udviklede et team hos The Coca-Cola Company en syrlig, klarfarvet kulsyreholdig drik, og konkurrencen var i gang. Markedsførte oprindeligt både som en kulsyreholdig drik kulsyreholdig drik to-liters flasken er en almindelig beholder til læskedrikke, øl og vin. Disse flasker er fremstillet af polyethylenterephthalat, også kendt som PET-plast, eller glas ved hjælp af blæsestøbningsprocessen. Flaskeetiketter består af en trykt, tætsiddende plastikmanchet. https://en.wikipedia.org › wiki › To-liters_flaske

To-liters flaske - Wikipedia

and a drink mixer, Sprite blev testet på forskellige markeder i hele USA, lanceret nation alt i 1961 for at få fantastiske anmeldelser.

Hvem opfandt Sprite?

Sprite er en farveløs læskedrik med citron- og limesmag skabt af The Coca-Cola Company. Den blev først udviklet i Vesttyskland i 1959 som Fanta Klare Zitrone ("Clear Lemon Fanta") og blev introduceret i USA under det nuværende varemærke Sprite i 1961 som en konkurrent til 7 Up.

Hvorfor hedder Sprite Sprite?

Coca-Cola havde ejet rettighederne til Sprite-varemærket siden 1940'erne, længe før der nogensinde var en drink kaldet Sprite. … Navnet stammede fra den tidligere Coca-Cola-kampagne, men det var en fokusgruppe, der i sidste ende valgte navnet Sprite.

Blev Sprite eller 7 Up lavet først?

Sprite startede som en konkurrent til7UP Bare to år efter dets formulering i Vesttyskland, blev Sprite introduceret til det amerikanske marked for at konkurrere direkte med 7UP (via Rock Hill Coca-Cola). Det ejes af Coca-Cola-virksomheden.

Hvorfor ændrede 7UP sin smag?

I 1997 annoncerede skaberne af 7-Up de første store ændringer af læskedrikkens formel. Den nye smag var designet til at producere en "bedre blanding af citron- og limesmag", ifølge en talsmand for virksomheden og for at hjælpe 7-Up med at konkurrere med Sprite.

Anbefalede:

Interessante artikler
Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed?
Læs mere

Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed?

Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed: få tid til at tilpasse sig ændrede markedsforhold. Hvad er hedging i finans? Afdækning mod investeringsrisiko betyder strategisk brug af finansielle instrumenter eller markedsstrategier for at udligne risikoen for eventuelle ugunstige prisbevægelser.

Går reformationstoppe små?
Læs mere

Går reformationstoppe små?

Samlet set vil jeg sige, at reformationskjoler og -underdele er små, men toppe passer til størrelsen. Derudover vil jeg sige, at deres størrelse er ret konsekvent inden for deres brand. Jeg ved, at mærker som Topshop også kører småt, men det er hit eller misset, hvilke produkter der rent faktisk kører små, normale eller store.

Kan Luffy slå zoro?
Læs mere

Kan Luffy slå zoro?

Luffy er kaptajnen for Straw Hat Pirates og det stærkeste medlem af Worst Generation efter Yonko Blackbeard. … Selvom Zoro bestemt er stærk nok til at tage imod Luffy i en kamp, vil det ikke ende godt for ham. Med hensyn til både observation og bevæbning Haki er Luffy overlegen i forhold til Zoro.