Hvem var Stalins efterfølger?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var Stalins efterfølger?
Hvem var Stalins efterfølger?
Anonim

Stalins umiddelbare arv Efter Stalins død i marts 1953 blev han efterfulgt af Nikita Khrusjtjov som førstesekretær for Centralkomiteen for Sovjetunionens Kommunistiske Parti (CPSU) og Georgi Malenkov som Sovjetunionens premierminister.

Hvem var efter Khrusjtjov?

Khrusjtjov blev fjernet som leder den 14. oktober 1964 og erstattet af Leonid Bresjnev.

Var Stalin Lenins efterfølger?

Lenin døde den 21. januar 1924. … Efter Lenins død blev Stalin officielt hyldet som sin efterfølger som leder af det regerende kommunistparti og selve Sovjetunionen.

Hvorfor kunne Lenin ikke lide Stalin?

Stalin og Trotskij blev kritiseret: … Lenin følte, at Stalin havde mere magt, end han kunne håndtere og kunne være farlig, hvis han var Lenins efterfølger.

Hvad var Stalins 5-årige plan?

I Sovjetunionen koncentrerede den første femårsplan (1928–32), implementeret af Joseph Stalin, om at udvikle tung industri og kollektivisere landbruget, på bekostning af et drastisk fald i forbrugsvarer. Den anden plan (1933–37) fortsatte målene for den første.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er meningen med retskaffenhed?
Læs mere

Hvad er meningen med retskaffenhed?

: præget af upartiskhed og ærlighed: retfærdigt, fordomsfrit. Hvad hedder en retfærdig person? balanced . ligehændet . ærlig . upartisk. Er fair mindedness et ord? kvaliteten eller tilstanden af at være retfærdig og upartisk:

Hvem er afvaskning i islam?
Læs mere

Hvem er afvaskning i islam?

Wudhu er den rituelle vask, rituel vask. Rensende ritualer udføres altid i begyndelsen af shinto-religiøse ceremonier. En af de enkleste rensninger er skylning af ansigt og hænder med rent vand i temizu-ritualet i starten af et helligdomsbesøg for at gøre den besøgende ren nok til at nærme sig kami.

Hvad er en sætning for afvaskning?
Læs mere

Hvad er en sætning for afvaskning?

Ablution sætning eksempel Hvis man havde brug for at gøre afvaskning én gang, gjorde jeg det to gange. Profeten gik med ham til bønnen uden at udføre en ny afvaskning. 2, Lobby og cisterner afvaskning. I det 4. århundrede i Østen var det sædvanligt at vaske hænder, når man kom ind i kirken (se Afvaskning).