Hvornår bliver caitlin dræberfrost?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår bliver caitlin dræberfrost?
Hvornår bliver caitlin dræberfrost?
Anonim

Fru. Sne vil forvandles til Killer Frost på “Welcome to Earth-2”, som sendes tirsdag den 9. februar.

Hvordan bliver Caitlin til Killer Frost?

På serien var Killer Frost en alternativ personlighed, der eksisterede i Caitlin, selv da hun var et lille barn. Dette alter ego blev skabt, da hendes far, Thomas Snow, udførte eksperimenter på hende i et forsøg på at redde hende fra de ALS-gener, hun havde arvet fra ham.

Bliver Caitlin til Killer Frost on Earth 1?

Caitlin blev ikke forvandlet til Killer Frost af Savitar (som hun troede). Hendes metamenneskelige gener blev ikke aktiveret af partikelacceleratoreksplosionen eller Barry, der brast ud af Speed Force, de var allerede inde i hende. … Ideen om, at Caitlin bliver født som et metamenneske, åbner mange nye muligheder i Flash-verdenen.

Er Caitlin Killer Frost i sæson 4?

Selvom beslutningen om at slette Killer Frost fra Caitlins liv i slutningen af sæson 4 føltes lidt tilfældig på det tidspunkt, gav den i sidste ende noget af en blød genstart for hende og hendes historie. … Killer Frosts eksistens var ikke resultatet af partikelacceleratoreksplosionen eller forårsaget af Barrys Flashpoint tidsrejse.

Kommer Killer Frost tilbage efter sæson 4?

Det er uvist, om Frost vender tilbage i den umiddelbare fremtid på The Flash. Karakterens beslutning om at lade sig fængslefor livet kan resultere i, at hun bogstaveligt t alt bliver fængslet på Iron Heights på livstid, men hun får lov til at beholde sine kræfter – selvom hun ikke kan bruge dem.

Anbefalede:

Interessante artikler
På forreste korsbånd?
Læs mere

På forreste korsbånd?

Det forreste korsbånd (ACL) er et af de vigtigste ledbånd, der hjælper med at stabilisere dit knæled . ACL forbinder dit lårben (lårbenet) med dit skinnebens skinneben. skinnebenet /ˈtɪbiə/ (plural tibiae /ˈtɪbii/ eller tibias), også kendt som skinnebenet eller skaftbenet, er den større, stærkere, og anterior (frontal) af de to knogler i benet under knæet hos hvirveldyr (den anden er fibula, bagved og til ydersiden af skinnebenet), og den forbinder knæet med ankelknoglerne.

Hvornår begyndte cordwainer?
Læs mere

Hvornår begyndte cordwainer?

Den første cordwainer i New England, Thomas Beard, landede i Plymouth i 1629. Før hans ankomst og længe efter fortsatte New Englands bosættelser med at købe læder fra Virginia, indtil deres egne garvere blev etableret. Hvem var den første skomager?

Vil vindmøller nogensinde betale for sig selv?
Læs mere

Vil vindmøller nogensinde betale for sig selv?

Når den er bygget, er vedligeholdelse en løbende udgift. Drifts- og vedligeholdelsesomkostninger kan være betydelige, men alle disse maskiner er langsigtede investeringer fortsætter (forhåbentlig) betale sig selv over tid. Hvor lang tid tager vindmøller at betale for sig selv?