Hvad er gambits ff12?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er gambits ff12?
Hvad er gambits ff12?
Anonim

Gambits (ガンビット, Ganbitto?) er funktionaliteten i Final Fantasy XII og Final Fantasy XII: Revenant Wings kampsystemer. Kamp kan styres manuelt og programmeres ved brug af gambits; manuelt indtastede kommandoer har forrang, og deres umiddelbare udførelse vil afbryde gambit-programmering.

Hvordan fungerer gambits ff12?

Gambits er 'programmerbare' handlinger, som karakterer i dit parti følger til et T. For eksempel, hvis du beordrer en del af et medlem til at angribe partilederens mål, vil han eller hun først angribe, når lederen har angrebet fjenden.

Hvorfor er ff12 dårlig?

Efter min mening er FF XII et dårligt spil på grund af dets dårlige gameplay-design. Jeg kunne faktisk godt lide den slags shakespeare-tema-historie med undtagelse af Vaan. Han påvirkede ikke plottet på nogen måde og var tydeligt til stede, så Square kunne tjekke boksen "vi har en alt for dramatisk halvt klædt teenager".

Hvad er et gambit-system?

Så hvad er Gambit-systemet? Gambits er funktionaliteten, der bruges til at styre handlingskommandoer for dine partimedlemmer i kamp. … Dette ville være tilfældet, når Gambit er valgt Fra, fordi du skal mikrostyre hver handling for hver karakter. Dette er hovedkommandolisten for karakterhandlinger.

Hvor meget Gil skal jeg bruge for at købe alle gambits?

For at få alle Gambits vil det koste dig omkring 30.000 Gil.

Anbefalede: