Hvor lang er en ureteral genimplantationsoperation?

Indholdsfortegnelse:

Hvor lang er en ureteral genimplantationsoperation?
Hvor lang er en ureteral genimplantationsoperation?
Anonim

Operationen tager 2 til 3 timer. Under operationen vil kirurgen: Løsne urinlederen fra blæren. Opret en ny tunnel mellem blærevæggen og muskel i en bedre position i blæren.

Hvad er succesraten for ureteral reimplantation?

Med hensyn til intravesikal tilgang er Ledbetter-Politano og Cohen-teknikken blevet betragtet som de mest populære teknikker til ureteral reimplantation med en vellykket hastighed i området 97–99% (3).

Hvor lang tid tager en urinlederoperation?

For de fleste ureterreparationer, 2-3 timer. Hvis en ileal ureter er nødvendig, kan det være nødvendigt med 4-5 timer. Ja, da denne procedure involverer blærekonstruktion, vil der være et blærekateter fra 2-4 uger efter operationen afhængigt af typen af reparation.

Hvor længe varer ureteral reimplantation?

Disse symptomer bliver norm alt bedre i løbet af 2 til 4 uger. Dit barn kan have en slange, der dræner urin fra blæren (urinkateter). Dit barn kan også have et rør i nærheden af snittet for at dræne væske i starten.

Hvordan udføres ureteral reimplantation?

Der laves et snit i dit barns nederste del af maven (mave), lige over skambenet. Enden af urinlederen og nogle muskler i nærheden af den løsnes fra blæren. Lægen vil beslutte, hvor i blæren der skal reimplanteres urinlederen. Derefter skabes en tunnel til urinlederenskal placeres indeni.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er meristemer specialiserede eller uspecialiserede?
Læs mere

Er meristemer specialiserede eller uspecialiserede?

Meristems er områder af uspecialiserede celler i planter, der er i stand til celledeling. Meristemer laver uspecialiserede celler, der har potentialet til at blive enhver type specialiseret celle. Er meristematiske væv specialiserede?

Hvem er voldemorts kone?
Læs mere

Hvem er voldemorts kone?

Bellatrix Lestrange (født Black) er en fiktiv karakter i Harry Potter-bogserien skrevet af J. K. Rowling. Har Voldemort en kone? Malfoy Manor, Delphinis fødested Delphini blev født i hemmelighed på Malfoy Manor i midten til slutningen af 1990'erne som et resultat af en forbindelse mellem Bellatrix Lestrange og Lord Voldemort.

Betyder en farvestoftyver høje hcg?
Læs mere

Betyder en farvestoftyver høje hcg?

Forhøjede HCG-niveauer i graviditetstest Hvis stregen er meget mørk, kan den kaldes en farvestoftyver, fordi der er detekteret så meget HCG, at det tager farvestof fra testlinjen. Da der er mere HCG med en tvillingegraviditet, kan en dye stealer-graviditetstest være en indikation på en tvillingegraviditet.