Hvordan det filippinske aktiemarked?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan det filippinske aktiemarked?
Hvordan det filippinske aktiemarked?
Anonim

Aktier er andele af ejerskab i et selskab. Aktiemarkedet er et sted, hvor aktier købes og sælges. Den filippinske børs (PSE) er det selskab, der styrer vores lokale aktiemarked. … Når du køber eller investerer i en aktie, bliver du nu medejer eller aktionær i det pågældende selskab.

Hvad er det bedste aktiemarked i Filippinerne?

Bedste filippinske aktier at købe i dag til langsigtede investeringer

  1. SM Investments Corp. (SM) …
  2. Ayala Corporation (AC) …
  3. SM Prime Holdings (SMPH) …
  4. Ayala Land, Inc. …
  5. International Container Terminal Services, Inc. …
  6. Jollibee Foods Corporation (JFC) …
  7. JG Summit (JGS) …
  8. Alliance Global (AGI)

Er der et aktiemarked i Filippinerne?

The Philippine Stock Exchange Composite Index (PSEi) er et større aktiemarkedsindeks, som sporer resultaterne for de mest repræsentative virksomheder noteret på den filippinske børs. Det er et fritflydende, kapitaliseringsvægtet indeks. PSEi har en basisværdi på 2922,21 pr. 30. september 1994.

Hvor meget koster det at købe aktier i Jollibee?

Bestyrelsesparti(er) er grundlæggende det mindste antal aktier, du kan købe. For Jollibee er bestyrelsesloddet 10 aktier. Så i vores ligning er det prisen (216 pesos pr. aktie) X borede parti (10 andele pr. transaktion)=2160 pesos (minimumsordre). Detminimumsbeløb, du skal bruge i dag, er 2160 pesos.

Hvordan kan jeg begynde at investere på det filippinske aktiemarked?

Det første skridt til at begynde at investere i den filippinske børs er at åbne en konto. Hos BDO Securities kan du åbne en mæglerkonto på helt ned til fem minutter, hvis du har en BDO-opsparingskonto med netbank. Hvis du IKKE har en BDO-konto, kan du gå til din lokale BDO-bank og åbne en konto.

Anbefalede:

Interessante artikler
Kunne anæmi være et tegn på kræft?
Læs mere

Kunne anæmi være et tegn på kræft?

Kræft og anæmi er forbundet på en række måder. For dem med kræft, især tyktarmskræft eller blodrelateret kræft, såsom leukæmi eller lymfom, kan anæmi være et af de første tegn på sygdommen. Hvilke kræftformer er forbundet med anæmi? De kræftformer, der er tættest forbundet med anæmi, er:

Hvem ser jeg for bækkensmerter?
Læs mere

Hvem ser jeg for bækkensmerter?

Din gynækolog ville være en god person at se først. For nogle kvinder er bækkensmerter relateret til et problem med det reproduktive system. Andre mulige årsager omfatter problemer med musklerne i bugvæggen, blæren eller tarmene. Hvornår skal jeg se en læge for bækkensmerter?

Hvorfor ingen dobbeltsvingende glorie?
Læs mere

Hvorfor ingen dobbeltsvingende glorie?

Dual wielding, som en spillertilgængelig funktion, blev fjernet i Halo 3: ODST, Halo: Reach, Halo 4 og Halo 5. Med hensyn til Halo: Reach skyldtes fjernelsen den nye våbensandkasse, som ikke kunne understøtte det overordnede gameplay-design.