Blev alan wake udgivet episodisk?

Indholdsfortegnelse:

Blev alan wake udgivet episodisk?
Blev alan wake udgivet episodisk?
Anonim

Alan Wake var næsten et episodisk spil med dets dele solgt separat, men Microsoft skrottede den plan til fordel for den mere traditionelle detailsalgsmodel. … Projektet var næsten en serie af mindre små spil, der ville være blevet solgt og udgivet a la carte på Xbox Store.

Blev Alan Wake udgivet i afsnit?

Spillet er siden blevet udgivet på Microsoft Windows den 22. maj 2012. Spillet foregår efter den anden episode med downloadbart indhold, hvor Alan er fanget i et afsnit af Night Springs.

Bliver Alan Wake remasteret?

Alan Wake Remastered udgivelsesdato og platforme

Alan Wake Remastered udgives den 5. oktober 2021. Med hensyn til platforme er Alan Wake Remastered på alt, hvad du kan forvente: Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5 og pc via Epic Games Store.

Er Alan Wake en rigtig person?

Alle karaktererne i Alan Wake var baseret på virkelige modeller. Ilkka Villi og Jonna Järvenpää, modellerne for henholdsvis Alan og Alice Wake, er de eneste finske modeller i spillet; alle andre modeller var amerikanske.

Er der en hemmelig slutning på Alan Wake?

Det er svært overhovedet at beskrive, hvorfor slutningen på Alan Wake gjorde os så forvirrede. Hele spillet er forvirrende og slutter med Alan Wake falder i Cauldron Lake og erklærer, at "søen er et hav" - hvilket dybest set betyder, at denne mærkelige fantasiverden ermeget større, end vi troede.

Anbefalede: