Er Robert Pattinson og Suki Waterhouse forlovet?

Indholdsfortegnelse:

Er Robert Pattinson og Suki Waterhouse forlovet?
Er Robert Pattinson og Suki Waterhouse forlovet?
Anonim

En kilde fortæller E! at "Rob og Suki har bestemt diskuteret at blive forlovet, men har ikke travlt. Suki presser ham ikke, og de er begge meget engagerede i hinanden." Insideren bekræfter, at parrets romantik er "stærkere end nogensinde" efter karantæne.

Hvem dater Robert Pattinson nu 2020?

Robert Pattinson og Suki Waterhouses næsten tre-årige romantik går stadig stærkt, et år inde i coronavirus-pandemien.

Fik Kristen Stewart en baby?

Hun var din typiske tot med et "sort øje og stor mave", før hun blev Kristen Stewarts Twilight-datter. Før babyen Mackenzie Foy blev opdaget af Hollywood og blev Kristen Stewarts Twilight-datter, var babyen Mackenzie Foy ligesom ethvert andet lille barn - vr altede rundt i gården hjemme hos sin familie.

Blev Suki og Rob slået op?

"Rob kan lide at have det sjovt, når han har pauser mellem optagelserne, og ham og Suki har det fantastisk sammen," tilføjede kilden. I slutningen af måneden hævdede en Daily Mail -rapport, at parret var gået fra hinanden.

Tog Pattinson på i vægt?

Robert Pattinson har afsløret, at han ikke giver sig i kast med sin rolle som Batman, da det "skaber præcedens". Skuespilleren, 34, har forklaret, at han ikke vil blive flået for rollen, som mange Batman-skuespillere har gjort før. … "Du dannede præcedens. Ingen gjorde dette i 70'erne.

Anbefalede: