Hvor er rockwall texas?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er rockwall texas?
Hvor er rockwall texas?
Anonim

Rockwall er en by i Rockwall County, Texas, USA, som er en del af Dallas/Fort Worth Metroplex. Det er amtssædet for Rockwall County. U. S. Census Bureau anslår, at Rockwalls befolkning i 2019 er 45.888.

Er Rockwall Texas nord eller syd?

Rockwall County ligger på Blackland Prairies i nordlige centrale Texas på 32°55' nordlig bredde og 96°25' vestlig længde, femogtyve miles nordøst for Dallas. Rockwall County er det mindste amt i Texas.

Er Rockwall en forstad til Dallas?

Rockwall er en forstad til Dallas med en befolkning på 44.101. … At bo i Rockwall giver beboerne en sparsom forstadsstemning, og de fleste beboere ejer deres hjem. I Rockwall er der en masse parker.

Er Rockwall Texas rig?

Rockwall County er blevet rangeret som det rigeste amt i Texas. … Rapporten placerede Rockwall Countys medianindkomst til $86.597, statens medianindkomst til $52.576, fattigdomsraten til 6,3 procent og arbejdsløsheden til 4,5 procent.

Er Rockwall Texas dyrt?

Rockwalls boligudgifter er 22 % lavere end landsgennemsnittet, og forsyningspriserne er 4 % højere end landsgennemsnittet. Transportudgifter som buspriser og gaspriser er 1 % højere end landsgennemsnittet. Rockwall har dagligvarepriser, der er 11 % lavere end landsgennemsnittet.

Anbefalede: