Hvor texas motorsavsmassakre?

Indholdsfortegnelse:

Hvor texas motorsavsmassakre?
Hvor texas motorsavsmassakre?
Anonim

The Texas Chainsaw House er beliggende i Kingsland, Texas, på The Antlers Hotels grund.

Hvor fandt den rigtige Texas-motorsavsmassakre sted?

Som mange gyserfans ved, blev den klassiske gyserfilm fra 1974 The Texas Chainsaw Massacre faktisk optaget i Texas. Et af sættene var et hyggeligt hytte i Round Rock uden for Austin.

Blev Texas Chainsaw Massacre filmet i det rigtige hus?

Mens ejerne af genindspilningshuset til motorsav undlader besøgende og reklame, byder det originale Texas motorsavshus, der flyttede fra Round Rock til Kingsland, fans af filmen velkommen. … Den originale Texas Chainsaw Massacre blev filmet i denne gamle victorianske bondegård, der siden er blevet restaureret og forvandlet til en restaurant og bar.

Forekom The Texas Chainsaw Massacre i Texas?

OK, her er de gode nyheder: The Texas Chainsaw Massacre er teknisk fiktiv. Den dårlige nyhed er, at filmen absolut er baseret på en virkelig morder. Dejligt!

Hvorfor blev Texas Chainsaw Massacre forbudt?

Texas Chain Saw Massacre blev forbudt i flere lande, og adskillige teatre holdt op med at vise filmen som svar på klager over dens vold. Det førte til en franchise, der fortsatte historien om Leatherface og hans familie gennem efterfølgere, prequels, en genindspilning, tegneserier og videospil.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .