Har bulgarere brug for visum til Storbritannien?

Indholdsfortegnelse:

Har bulgarere brug for visum til Storbritannien?
Har bulgarere brug for visum til Storbritannien?
Anonim

Bulgarske statsborgere kan rejse til Storbritannien med identitetskort og/eller pas. Som en undtagelse kan man rejse ind i Storbritannien med et midlertidigt pas udstedt af en bulgarsk diplomatisk mission i udlandet.

Kan bulgarere arbejde i Storbritannien uden visum?

Men visumfri indrejse i Storbritannien forbyder permanent ophold, beskæftigelse og adgang til offentlige midler. Den bulgarske ambassade i London sagde: "Bulgarske statsborgere, der planlægger at blive i Storbritannien ud over seks måneder for at studere, arbejde eller bosætte sig, bliver nødt til at ansøge om et britisk visum underlagt Storbritanniens nye immigrationssystem."

Kan bulgarere arbejde i Storbritannien?

Alle bulgarske statsborgere, der er bosat i Storbritannien, skal ansøge enten om en "pre-settled status" eller om en "settled status" under EU Settlement Scheme for at blive berettiget til at blive i Storbritannien i mere end 3 måneder. … Denne midlertidige status giver individet mulighed for at bo og arbejde i Storbritannien i en periode på op til fem år.

Har EU brug for visum til Storbritannien?

EU, EEA og schweiziske statsborgere kan rejse til Storbritannien på ferier eller korte rejser uden at skulle have visum. Du kan krydse den britiske grænse ved at bruge et gyldigt pas, som skal være gyldigt hele tiden, du er i Storbritannien.

Har EU-borgere brug for arbejdsvisum til Storbritannien?

Følgende personer har ikke brug for et visum til Storbritannien, men skal stadig bevise deres ret til at arbejde, før ansættelsen kan påbegyndes: britiske statsborgere (men ikke en britisk oversøiskStatsborger, britisk statsborger (oversøisk) eller britisk beskyttet person) EU/EØS/schweiziske statsborgere bosat i Storbritannien senest den 31. december 2020.

Anbefalede:

Interessante artikler
Påvirker fjernelse af galdeblæren personers helbred?
Læs mere

Påvirker fjernelse af galdeblæren personers helbred?

Galdeblærekirurgi kan helbrede galdesten og hjælpe med at lindre smerte, men denne procedure er ikke uden risici. Ud over de mere umiddelbare post-kirurgiske risici for blødning, feber og infektion, er det en potentiel risiko at have fordøjelsesproblemer efter en galdeblæreoperation.

Vil deeks vende tilbage til ncis la?
Læs mere

Vil deeks vende tilbage til ncis la?

Callen (Chris O'Donnell), Sam (LL Cool J), Kensi (Daniela Ruah) og Deeks (Eric Christian Olsen) vender alle tilbage til nogle high stakes-opgaver, når NCIS: Los Angeles vender tilbage til CBSi efteråret for at følge handlingen i Office of Special Projects, en eliteenhed fra Naval Criminal Investigative Service, der … Forlader Deeks NCIS LA sæson 12?

Er Lakeview Manor sikkert?
Læs mere

Er Lakeview Manor sikkert?

I forhold til gameplay-standarder er windstad manor sikrest. Du kan kun få banditter der. Lakeview kan dog få kæmper, banditter og ulve. Når det så er sagt, er det ikke det værste sted nogensinde. Er Lakeview Manor sikker opbevaring? Brugeroplysninger: