Hvem opfandt bovie cautery?

Indholdsfortegnelse:

Hvem opfandt bovie cautery?
Hvem opfandt bovie cautery?
Anonim

I 1920 William T. Bovie, en excentrisk opfinder med en doktorgrad i plantefysiologi, udviklede en innovativ elektrokirurgisk enhed, som Harvey Cushing, grundlæggeren af moderne neurokirurgi, introducerede til klinisk øv.

Hvornår blev elektrokauteri opfundet?

Harvey Cushing (1869-1939) gjorde apparatet populært inden for neurokirurgi; han brugte det første gang på en operationsstue i 1926 og fortsatte med at bruge det i over 500 neurokirurgiske operationer. Det blev senere adopteret af andre kirurger. Før Bovie havde elektrokauterisering været tilgængelig i andre former.

Hvad står Bovie for?

(bō'vē), Et instrument, der bruges til elektrokirurgisk dissektion og hæmostase. Ofte brugt som et synonym for electrocautery, det vil sige til Bovie et blodkar.

Hvad er et Bovie-elektrisk kauteri?

Bo·vie. (bō'vē) Et instrument, der bruges til elektrokirurgisk dissektion og hæmostase. brugsnote Ofte brugt som verbum, dvs. at Bovie er noget at dissekere eller kauterisere det med Bovie-instrumentet. [Bovie Medical Corporation]

Hvordan fungerer en Bovie?

Bovie for deres utrolige opfindelse. ESU'er bruges til kirurgisk skæring eller til at kontrollere blødninger ved at forårsage koagulation (hæmostase) på operationsstedet. De leverer højfrekvente elektriske strømme og spændinger gennem en aktiv elektrode, hvilket forårsager udtørring, fordampning eller forkulning af målvævet.

Anbefalede: