Hvem opfandt badminton først?

Indholdsfortegnelse:

Hvem opfandt badminton først?
Hvem opfandt badminton først?
Anonim

Opfundet i Indien i en version kaldet poona. Britiske hærofficerer lærte spillet omkring 1870. I 1873 introducerede hertugen af Beaufort sporten på sin landejendom, Badminton, som spillet har fået sit navn fra.

Hvem er kendt som badmintons fader?

Badmintons 'fader' er generelt accepteret som hertugen af Beaufort, der boede i Gloucestershire i England. Hertugens residens, kaldet Badminton House på Badminton Estate, blev således navnet på spillet, som det er almindeligt brugt i dag. 53 tommer

Hvem opfandt badminton Wikipedia?

Badminton sporer sin historie til et spil kaldet George Cajoles, som blev spillet i Pune, Indien i det 19. århundrede af de britiske militærofficerer udstationeret der. Dette spil blev taget af pensionerede betjente tilbage til England, hvor det udviklede sig og hurtigt voksede i popularitet.

Hvad er det gamle navn på badminton?

Tidligt var spillet også kendt som Poona eller Poonah efter garnisonsbyen Poona, hvor det var særligt populært, og hvor de første regler for spillet blev udarbejdet i 1873. I 1875 havde officerer, der vendte hjem, startet en badmintonklub i Folkestone.

Hvornår startede badminton?

I 1873 introducerede hertugen spillet for sine gæster ved en græsplænefest afholdt på hans ejendom i Gloucestershire. Hertugen kaldte det 'badmintonspillet' efter navnet på hans ejendom - denBadmintonhuset. Navnet holdt fast, og dermed blev sport til badminton.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor gammel er Jimbo Fisher?
Læs mere

Hvor gammel er Jimbo Fisher?

John James "Jimbo" Fisher Jr. er en amerikansk college-fodboldtræner og tidligere spiller. Han er cheftræner hos Texas A&M Aggies. Tidligere var Fisher cheftræner i Florida State, hvor hans hold vandt 2014 BCS National Championship Game.

Hvad er definitionen på seksualisering?
Læs mere

Hvad er definitionen på seksualisering?

Seksualisering er at skabe noget seksuelt i karakter eller kvalitet eller at blive bevidst om seksualitet, især i forhold til mænd og kvinder. Seksualisering er forbundet med seksuel objektivering. Hvad betyder det at seksualisere? transitive verbum.

Har nikon d5600 en beskåret sensor?
Læs mere

Har nikon d5600 en beskåret sensor?

D5600 APS-C-sensoren er 23,5 mm x 15,6 mm og har en afgrødefaktor på 1,53. … Afgrødefaktor er også kendt som brændviddemultiplikator. Dette er vigtigt at forstå, når det kommer til linsevalg. Nikon laver et godt udvalg af DX-objektiver. Er Nikon D5600 et kamera med afgrødesensor?