Hvad er barney stinsons job?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er barney stinsons job?
Hvad er barney stinsons job?
Anonim

Barneys job afsløres i Unpause, hvor det afsløres, at han har svaret ærligt; PLEASE er et akronym ("Giv juridisk fritagelse og underskriv alt"), og Barneys job er at være en juridisk syndebuk for hans virksomheds korrupte aktiviteter.

Hvad er Barney Stinsons løn?

Barney tjener $1, 173, 312 om året.

Hvad er Barney Stinsons nettoværdi?

Neil Patrick Harris som Barney Stinson

Barney Stinsons karakter er en ikonisk karakter og er vellidt af showets fans. Neil Patrick Harris er en amerikansk skuespiller, der også har været med i flere film som Gone Girl. Ifølge en førende medieportal er skuespillerens nettoværdi ca. $40 millioner.

Hvem er den rigeste karakter i How I Met Your Mother?

1 Barney Stinson Så er der Barney. Showets mest ikoniske og populære karakter er også den rigeste karakter i store dele af showet, idet den har langt dyrere smag og ejendele på grund af hans "skyggefulde" job.

Er venligst et rigtigt job?

Barney Stinsons job har været et mysterium gennem hele serien, da når banden spørger om det, siger han kun, "Vær venlig", hvilket ville vise sig at være et akronym for hans faktiske job Provide Legal Exculpation og underskriv alt hos AltruCell Corporation og senere i Goliath National Bank, hvilket betyder, at han fort alte sit job hele …

Anbefalede: