Var pk et hit?

Indholdsfortegnelse:

Var pk et hit?
Var pk et hit?
Anonim

Produceret på et budget på 850 millioner INR (ca. $12 millioner), var PK den første indiske film, der indtjente mere end 7 milliarder INR og 100 millioner US$ på verdensplan. På det tidspunkt dukkede den op som den mest indtjenende indiske film nogensinde og rangerer som den 70. mest indbringende film i 2014 på verdensplan.

Vil der være PK 2?

Selv om der ikke var meget buzz omkring den anden del af filmen, har filmskaberen Rajkumar Hirani endelig bekræftet, at en efterfølger er officielt undervejs, rapporterede Mid-Day. Munna Bhai-direktøren fort alte publikationen: Vi vil lave efterfølgeren.

Hvorfor er PK så kontroversielt?

PK er ikke den første film, der har taget et kontroversielt, men kritisk blik på religiøs praksis i Indien. … Svaret ligger i filmens enkle fortælling. Den når ikke frem til nogen konklusion om religionens eksistens, men sætter blot spørgsmålstegn ved overtro.

Er PK virkelig imod religion, eller er det en øjenåbner?

Som P. K udforsker Guds motiver, og hvorfor samfundet udelukker mennesker baseret på deres religion og kultur. … Filmen tager os med på en rejse gennem livet og bliver en sand øjenåbner for os om, hvordan samfundet består af uskrevne normer og værdier.

Hvad er den moralske lektie af filmen PK?

I denne film vidste PK altid hans endemål var at genforenes med sin planet. Mens han stod over for ekstreme forhold og forhindringer; han afbøjede ikke fra sit endelige mål. På samme måde på arbejdet,tab aldrig af syne det større mål for dit team/ din organisation, du stræber efter at opnå.

Anbefalede: