Var petta et hit?

Indholdsfortegnelse:

Var petta et hit?
Var petta et hit?
Anonim

Petta havde en meget kraftfuld tur ved billetkontoret, og den nød en storslået tur i biograferne over hele kloden. Men i Tamil Nadu blev det rapporteret, at Viswasam havde overhalet Petta i det sidste løb ved billetkontoret.

Er Petta ramt eller flop?

Petta kan ifølge kilder tjene Rs 250 crore ved det verdensomspændende billetkontor. Det siges, at filmen har indtjent Rs 237 crore på verdensplan efter 17 dages biografvisning. Ekstraordinær præstation for Rajini efter Kabali, Kaala, 2.0 flop i TN. Den afslutter muligvis omkring 260-270 Cr ved slutningen af fuld kørsel.

Var Maari 2 et hit eller et flop?

Filmen, der er produceret af Wunderbar Films, klarer sig ekstremt godt i Tamil Nadu. Maari 2 klarer sig godt på det internationale marked, især i USA, Australien og Norge. Ifølge handelsanalytiker Ramesh Bala har Maari 2 indtjent Rs 28,32 lakhs i USA, Rs 18,35 lakhs i Australien og Rs 5,20 lakhs i Norge.

Er pattas hit eller flop?

På trods af at Pattas havde et unikt tema, lykkedes det ikke at imponere publikum med sin kliché-fortælling og karakterer, der ikke har noget nyt at byde på. Durai Senthilkumar-instruktøren fik dog engangs-watch-mærket, hvilket hjalp det med at fremstå som et rentabelt foretagende.

Kommer der en Maari 3?

Dhanush delte udgivelsesdatoen og skrev på Twitter, Maari2 udkommer den 21. december, som vi havde annonceret tidligere. Ifølge et opslag vedrmiHoYos nyhedsblog, Genshin Impact 1.3-udgivelsesdatoen er planlagt til at udkomme i februar 2021. Instrueret af Balaji Mohan.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.