Var frimærker nogensinde lovligt betalingsmiddel?

Indholdsfortegnelse:

Var frimærker nogensinde lovligt betalingsmiddel?
Var frimærker nogensinde lovligt betalingsmiddel?
Anonim

Men der er ingen sikkerhed for nogen ved at tage disse frimærker længere som penge. De har ikke den mindste egenværdi. De er ikke et lovligt betalingsmiddel. De vil ikke blive indløst af nogen.

Kan et frimærke bruges som lovligt betalingsmiddel?

Butiksejere er velkomne til at acceptere frimærker - eller noget andet, inklusive dollars og euros - men er ikke forpligtet til at acceptere nogen form for betaling, selv Sterling. … Lovligt betalingsmiddel betyder, at du ikke kan nægte det som betaling for en domstolsbestemt gældsbetaling.

Er gamle frimærker stadig gyldige i Storbritannien?

Har stempler en udløbsdato? Stempler uden pengeværdi angivet på dem udløber ikke og kan bruges når som helst. Frimærker med en pengeværdi udløber heller ikke, men du skal sikre dig, at værdien på frimærket svarer til portoomkostningerne.

Hvornår begyndte de at bruge frimærker?

De første almindelige frimærker blev sat til salg i New York City, 1. juli 1847. Den ene, til en pris af fem cent, forestillede Benjamin Franklin. Den anden, et frimærke på ti cent, forestillede George Washington. Ekspedienter brugte sakse til at klippe stemplerne fra forgummierede, ikke-perforerede ark.

Hvornår begyndte Storbritannien at bruge frimærker?

Storbritannien udstedte verdens første selvklæbende frimærke den 6. maj 1840.

Anbefalede: