Hvorfor siger vi svineri?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor siger vi svineri?
Hvorfor siger vi svineri?
Anonim

Ordet hogges vask dukkede første gang op i 1400-tallet i sin bogstavelige betydning, betyder swill for en hog. I 1600-tallet blev svinevask brugt på en uformel måde til at betyde en alkoholisk drik, der ikke havde et stærkt nok alkoholindhold til den, der drikker. … Ofte bliver ordet svineri brugt i vrede eller som en indskydelse.

Er svineri et slang?

Slang for "nonsens", kommunikation, der mangler nogen sammenhængende betydning.

Hvad betyder det svineri?

1: swill sense 2a, slop. 2: vrøvl, skældsord.

Hvad balderdash betyder?

navneord. sanseløs, dum eller overdreven snak eller skrivning; nonsens. Forældet. en forvirret blanding af spiritus.

Hvordan bruger du hogwash i en sætning?

Hogwash i en sætning ?

  1. Marty fort alte alle, han kendte, at han var blevet bortført af rumvæsner, men alle syntes, at hans fjollede snak var svineri.
  2. Bernie forklarede, at han ikke havde tid til svineri og opfordrede sin søster til at sige sandheden om hendes følelser.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.