Hvor meget kostede Simon Cowells elcykel?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget kostede Simon Cowells elcykel?
Hvor meget kostede Simon Cowells elcykel?
Anonim

Han blev en af virksomhedens første kunder til ca. $22.000 elektriske motorcykel. Der blev truffet foranst altninger til at sende Swind EB-01 til Cowells hjem i Californien.

Hvor meget bet alte Simon Cowell for sin elcykel?

Tilbage i 2017 lovpriste Simon elcykler efter at have brugt hele £60.000 på syv af køretøjerne, som han brugte i både USA og Storbritannien.

Hvilken elcykel bruger Simon Cowell?

Han kører på cykel igen.

Selv om han er blevet set køre på en elcykel med sin søn, er den pågældende cykel an M1 Spitzing, en pedal-assistende cykel fra den tyske producent. Cyklen han styrtede spektakulært på var helt anderledes, det var en Swind EB-01, bogstaveligt t alt en motorcykel med håndsving og pedaler.

Hvilken cykel testede Simon Cowell?

For dem, der ejer en e-cykel i Det Forenede Kongerige, vil du vide, at der ikke er noget gashåndtag, og motoren er indstillet til at stoppe ved 25 km/t (15,5 mph)… men cyklen Cowell prøvekørte i Malibu var faktisk a Swind EB-01, en maskine, der koster omkring 16.000 £, der er i stand til assisterede hastigheder op til 60 mph med en enorm kraft på 15KW.

Hvem brød tilbage på elcykel?

Simon Cowell, en britisk tv-personlighed, der i øjeblikket er dommer i America's Got Talent, kom ifølge rapporter til skade i ryggen, da han faldt af sin elektriske motorcykel nær sit hjem i Californien. Cowell blev opereret,hvilket vil forsinke hans optræden på den 15. sæson af America's Got Talent.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.