Er sølandet gået i stå?

Indholdsfortegnelse:

Er sølandet gået i stå?
Er sølandet gået i stå?
Anonim

Køkkenvarekæden Lakeland er for at lukke fire filialer med tab af 40 job. … Lakeland blev grundlagt i 1964 i Windermere, Cumbria, og har næsten 70 butikker over hele Storbritannien. Virksomheden bekræftede lukningen "med beklagelse" og sagde, at den var "meget stolt af vores butiksteams" og ville støtte dem.

Er Lakeland i Epsom lukket ned?

Desværre er vores Epsom-butik nu lukket, men vi håber, at du vil fortsætte med at handle hos os, enten online på lakeland.co.uk eller i en af vores andre landsdækkende butikker.

Hvem ejer Lakeland?

Martin Rayner, som sammen med sine brødre, Sam og Julian ejer detailgiganten Lakeland, som har specialiseret sig i kreativt køkkenudstyr, vil tale om 'Essence of Lakeland' under en særlig business masterclass på Lancaster University Management School kl. 17.30 torsdag den 2. juli.

Hvor mange Lakeland-butikker er der i Storbritannien?

Vi har nu næsten 70 butikker op og ned i landet, og vi søger konstant at åbne flere; det er også årtiet, vi åbnede vores første butik i Nordirland!

Lukker Lakeland i Perth?

Desværre er vores Perth-butik nu lukket, men vi håber, du vil fortsætte med at handle hos os, enten online på lakeland.co.uk eller i en af vores andre landsdækkende butikker. Din nærmeste Lakeland-butik vil nu være i Stirling.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er o2-telefoner låst op?
Læs mere

Er o2-telefoner låst op?

Låser O2 telefoner? Alle månedlige betalingstelefoner købt på O2 fra juni 2018 sælges ulåst. Pay as you go-telefoner solgt på O2 sælges stadig låst til netværket. Men kan nemt låses op. Er O2-telefoner låst op i 2021? O2, Sky, Three og Virgin sælger allerede kun ulåste håndsæt.

Hvem er lenny kravitz forældre?
Læs mere

Hvem er lenny kravitz forældre?

Leonard Albert Kravitz er en amerikansk sanger, sangskriver, musiker, pladeproducer, multi-instrumentalist og skuespiller. Hans stil inkorporerer elementer af rock, blues, soul, R&B, funk, jazz, reggae, hård rock, psykedelisk, pop, folk og ballader.

Vokser meibomiske kirtler tilbage?
Læs mere

Vokser meibomiske kirtler tilbage?

'Det spændende er, at når først kirtlen er afkortet, har vi med behandling set kirtler vokse tilbage over tid til marginen og ved hjælp af billedteknologi, set kirtler regenerere, som vi troede var væk,' sagde han. 'Meibomske kirtler producerer olie undtagen hvis de ikke fungerer korrekt.