Vil rocket league være gratis på PS4?

Indholdsfortegnelse:

Vil rocket league være gratis på PS4?
Vil rocket league være gratis på PS4?
Anonim

Ja, Rocket League er gratis at spille på PS4 og blev gratis at spille den 23. september 2020. … Når Rocket League bliver gratis at spille, kan alle, der allerede ejer Rocket League på enhver platform (inklusive Steam) vil være i stand til at spille og nyde spillet med fuld understøttelse af fremtidige opdateringer og funktioner.

Kræver Rocket League PS+?

Det betyder, at hvis du henter Rocket League til PS4 eller PS5,, behøver du ikke et PlayStation Plus-abonnement for at nyde spillet med venner eller mod onlinefjender. … Ligesom sine PlayStation-modstykker behøver Switch-versionen af spillet ikke længere et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement.

Hvad tid vil Rocket League være gratis på PS4?

Hvad tid går Rocket League gratis for at spille? Udgivelsestidspunktet for, hvornår Rocket League bliver gratis at spille, er 08:00 PDT den 23. september. Det betyder, at udgivelsestiden for, hvornår Rocket League bliver gratis at spille, også bør være 11:00 EST og 16:00 BST til PS4, Xbox One og Nintendo Switch.

Vil Rocket League altid være gratis nu?

Psyonix annoncerede tidligere på året, at Rocket League ville være gratis at spille denne sommer. … For dem, der ikke er klar over, er Psyonix' biler-møder-fodboldkamp, Rocket League, klar til at blive gratis til at spille for alle 23. september 2020, kl. 8.00 PT/11.00 ET.

Hvilken dato vil Rocket League være gratis?

Vi vidste allerede, at Rocket League skulle spille gratis denne sommer, og i dagspillets udvikler, Psyonix, meddelte, at køretøjsfodboldspillet bliver gratis at spille den 23. september.

Anbefalede:

Interessante artikler
Vil lusebehandling ødelægge hårfarven?
Læs mere

Vil lusebehandling ødelægge hårfarven?

Lusebehandlingsformler består af aktive komponenter. Shampoo fjerner for det meste disse ingredienser. Du behøver heller ikke bekymre dig over muligheden for at dvæle ingredienser. Det er fordi små mængder generelt ikke påvirker hårfarvningen.

Hvad er coudfældning i gravimetrisk analyse?
Læs mere

Hvad er coudfældning i gravimetrisk analyse?

I gravimetrisk analyse, som består ved udfældning af analytten og måling af dens masse for at bestemme dens koncentration eller renhed, er samudfældning et problem, fordi uønskede urenheder ofte udfældes sammen med analytten, hvilket resulterer i i overskydende masse.

Når traumatiske minder dukker op igen?
Læs mere

Når traumatiske minder dukker op igen?

Genoplevelse-at have pludselige og uønskede traumatiske minder, der trænger ind i eller endda synes at erstatte, hvad der sker nu-er et kernesymptom på posttraumatisk stressforstyrrelse (PTSD). 1 Hvis du har PTSD, er der stor sandsynlighed for, at du har haft symptomer på genoplevelse.