Kunne hulk slå thanos uden power stone?

Indholdsfortegnelse:

Kunne hulk slå thanos uden power stone?
Kunne hulk slå thanos uden power stone?
Anonim

Thanos gav Hulken en brutal tæsk i Avengers: Infinity War – men i tegneserierne,, slog han nogen endnu stærkere. UDEN Power Stone. … Det brutale tæsk etablerede Thanos som en stærk modstander med overlegne kampfærdigheder, da selv Hulken så ud til at være bange for at møde den gale titan igen.

Kan Hulken slå Thanos i en kamp?

Men når Hulk er mest vred, bliver han en verdensbrydende goliat og en ustoppelig kraft. I Avengers: Infinity War slår Thanos Hulk uden hjælp fra Infinity Gauntlet. … Thanos er en absolut råmand, selv uden Gauntlet, men når Hulk har det værst, ville han smadre Thanos gennem kosmos.

Hvordan Thanos slog Hulk så let?

Thanos spilder ingen tid med at slå hovedet. Hulk kan ikke blive stærkere af raseri, hvis han har en hjernerystelse, der gør ham ude af stand til at fokusere. Thanos slår bogstaveligt t alt Hulken ud, mens han stadig står. Mod Hulkbuster er Hulk meget opmærksom på sine omgivelser og kan blive sur.

Kan Hulk løfte Thors hammer?

Det enkle svar er nej. Yes, Hulk smadrer Thor til jorden med Mjolnir, men han holder både Thor og hammeren. Hulk ville ikke have været i stand til at løfte Mjolnir alene, men da Tordenguden også havde et fast greb om den, var han i stand til at bruge den som et våben mod sin holdkammerat.

Kan Superman slå Thanos?

I en direkte kamp,Superman kan sandsynligvis overmande Thanos, selvom Thanos helt sikkert ville kæmpe godt, da han også har slået to af Marvels stærkeste superhelte ned med et enkelt smæk.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem er profeten i lds kirke?
Læs mere

Hvem er profeten i lds kirke?

Russell M. Nelson er Kirkens nuværende præsident og profet. Russell M. Nelson, 17. præsident for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Hvem er den næste i rækken som profet for LDS-kirken? Lige nu er den mand præsident Russell M.

For at et grundstof skal betragtes som et makronæringsstof?
Læs mere

For at et grundstof skal betragtes som et makronæringsstof?

Næringsstoffer som planter kræver i større mængder kaldes makronæringsstoffer. Omkring halvdelen af de essentielle grundstoffer betragtes som makronæringsstoffer: kulstof, brint, oxygen, nitrogen, fosfor, kalium, calcium, magnesium og svovl.

Hvornår forsvandt Genette Tate?
Læs mere

Hvornår forsvandt Genette Tate?

John Tates 13-årige datter Genette forsvandt, mens hun cyklede i en landsby i Devon i august 1978. Selvom det var en af de mest højtprofilerede politiefterforskninger i sin tid, blev der aldrig fundet noget lig, og ingen blev sigtet for hendes mord.