Hvilken er hurtigere bcp eller bulk insert?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken er hurtigere bcp eller bulk insert?
Hvilken er hurtigere bcp eller bulk insert?
Anonim

BULK INSERT-kommandoen er meget hurtigere end bcp eller datapumpen til at udføre tekstfilimporthandlinger, men BULK INSERT-sætningen kan ikke massekopiere data fra SQL Server til en datafil. Brug bcp-værktøjet i stedet for DTS, når du skal eksportere data fra SQL Server-tabellen til en tekstfil.

Hvad er forskellen mellem bulk-indsats og BCP?

BULK INSERT er en SQL-kommando, og BCP er et separat værktøj uden for SSMS, og du skal køre BCP fra DOS-prompt (kommandoprompt). BULK INSERT kan kopiere data fra flad fil til SQL Servers tabel, hvorimod BCP er til både import og eksport. … BCP har mindre analyseindsats og mindre omkostninger end BULK INSERT.

Er BCP hurtig?

For at kopiere data ind er bcp hurtigst, hvis din databasetabel ikke har nogen indekser. Men hvis du brugte hurtig bcp til at lave dataindsættelser, som hurtig bcp ikke logger, kan du ikke sikkerhedskopiere (dumpe) transaktionsloggen til en enhed.

Hvorfor er masseindsats hurtigere?

I tilfælde af BULK INSERT , logges kun omfangstildelinger i stedet for at de faktiske data er inserted . Dette vil give meget bedre ydeevne end INSERT. Den faktiske fordel er at reducere mængden af data, der logges i transaktionsloggen.

Er masseoprettelse hurtigere?

Bulk insert er den hurtigste måde at indlæse data på SQL Server, især hvis det er minim alt logget. Datakilden kan kun være en tekstfil.

Anbefalede: