Hvor er moana baseret?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er moana baseret?
Hvor er moana baseret?
Anonim

Moanas hjemø, Motunui, er fiktiv, men produktionsholdet tegnede et kort over Moanas rejse (som kan findes i bogen The Art of Moana), der placerer Motunui øst for Tonga, nær Niue i den virkelige verden. Te Fitis ø var baseret på Tahiti.

Er Moana en samoansk eller hawaiiansk?

Selv om Moana er fra den fiktive ø Motunui for omkring 3.000 år siden, er Moanas historie og kultur baseret på den meget virkelige arv og historie fra polynesiske øer som f.eks. Hawaii, Samoa, Tonga og Tahiti. Faktisk, når du først begynder at lede efter bånd til polynesisk kultur i Moana, er det svært at stoppe!

Hvilket land ligger Moana i?

Disney's Moana er sat på den fiktive ø Motunui. Hun er udvalgt til at sejle og returnere hjertet af Te Fiti, en ø-gudinde, efter at det er blevet stjålet af halvguden Maui for at give menneskeheden skabelseskraften. Te Fetis hjerte er symboliseret i en pounamu-stenamulet, som er tabt til dybet.

Hvor er Te Fiti-øen i det virkelige liv?

Te Fiti, en anden ø i filmen, var baseret på Tahiti, og tatoveringerne på Dwayne Johnsons karakter, Maui, er modelleret efter Marquesan-tatoveringer.

Er Moana baseret på Maui?

Flere videoer på YouTube

Karakteren Moana er ikke en rigtig person. Imidlertid har halvguden, Maui (udt alt af Dwayne Johnson i filmen), eksisteret i polynesisk folklore i århundreder. Ifølge Smithsonian Magazine,nybyggere begyndte at kolonisere Vestpolynesien for omkring 3.500 år siden.

Anbefalede: