Ved rådet for konstantinopel var arianismen?

Indholdsfortegnelse:

Ved rådet for konstantinopel var arianismen?
Ved rådet for konstantinopel var arianismen?
Anonim

Koncilet i Nicaea i 325 udt alte den afgørende formel for denne doktrin i sin bekendelse, at Sønnen er "af samme substans [homoousios] som Faderen", selvom den sagde meget lidt om Helligånden.

Hvad var resultatet af det første koncil i Konstantinopel?

Efter fyrre år under kontrol af arianske biskopper blev kirkerne i Konstantinopel nu restaureret til dem, der tilsluttede sig den nikanske trosbekendelse; Ariere blev også slynget ud af kirkerne i andre byer i det østromerske imperium, og dermed genetablerede kristen ortodoksi i øst.

Hvad blev etableret ved det første koncil i Konstantinopel?

Det første koncil i Konstantinopel (381) Organiseret af kejser Theodosius I i den guddommelige freds kirke i Konstantinopel; anerkendt af pave Damasus I; dogme om, at Helligånden fuldt ud er Gud; den nikenske trosbekendelse bekræftet.

Hvad er det første koncil i Konstantinopel berømt for?

Det første koncil i Konstantinopel (381), også kendt som det andet økumeniske råd og I Konstantinopel var en samling af 150 hovedsagelig østlige biskopper indkaldt af kejser Theodosius I for at bekræfte hans tidligere dekret til støtte for doktrinen om koncilet i Nikæa, som var faldet i unåde under …s regeringstid

Hvad blev besluttet på koncilet i Nicea?

Møde i Nicaea i det nuværende Tyrkiet etablerede rådet Faderens, Sønnens og Helligåndens lighed i den hellige treenighed og hævdede, at kun Sønnen blev inkarneret som Jesus Kristus. … De ariske ledere blev efterfølgende forvist fra deres kirker på grund af kætteri.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er o2-telefoner låst op?
Læs mere

Er o2-telefoner låst op?

Låser O2 telefoner? Alle månedlige betalingstelefoner købt på O2 fra juni 2018 sælges ulåst. Pay as you go-telefoner solgt på O2 sælges stadig låst til netværket. Men kan nemt låses op. Er O2-telefoner låst op i 2021? O2, Sky, Three og Virgin sælger allerede kun ulåste håndsæt.

Hvem er lenny kravitz forældre?
Læs mere

Hvem er lenny kravitz forældre?

Leonard Albert Kravitz er en amerikansk sanger, sangskriver, musiker, pladeproducer, multi-instrumentalist og skuespiller. Hans stil inkorporerer elementer af rock, blues, soul, R&B, funk, jazz, reggae, hård rock, psykedelisk, pop, folk og ballader.

Vokser meibomiske kirtler tilbage?
Læs mere

Vokser meibomiske kirtler tilbage?

'Det spændende er, at når først kirtlen er afkortet, har vi med behandling set kirtler vokse tilbage over tid til marginen og ved hjælp af billedteknologi, set kirtler regenerere, som vi troede var væk,' sagde han. 'Meibomske kirtler producerer olie undtagen hvis de ikke fungerer korrekt.