Er meghalaya blevet navngivet som sådan?

Indholdsfortegnelse:

Er meghalaya blevet navngivet som sådan?
Er meghalaya blevet navngivet som sådan?
Anonim

Meghalaya blev dannet ved at udskære to distrikter fra staten Assam: United Khasi Hills og Jaintia Hills og Garo Hills. Navnet 'Meghalaya' opfundet af geografen S. P. Chatterjee i 1936 blev foreslået og accepteret for den nye stat.

Hvorfor er Meghalaya blevet navngivet som sådan?

“MEGHALAYA” er navnet givet af Dr. Chatterjee til den isolerede blok af halvøen Indien, der stikker ud mod vest som et forbjerg fra Naga Hills ind i sletten Assam-Bengal. Betydningen er 'skyens bolig', i analogi med Himalaya, 'sneens bolig'.

Hvad betyder ordet Meghalaya bogstaveligt?

Ordet 'Meghalaya' betyder bogstaveligt 'The Abode of Clouds' på sanskrit.

Hvad hedder folk fra Meghalaya?

De fleste af indbyggerne i Meghalaya er Tibeto-Burman (Garos) eller Mon-Khmer (Khasis) af oprindelse, og deres sprog og dialekter tilhører disse grupper.

Hvorfor er Meghalaya kendt som skyernes hus?

Navnet Meghalaya betyder 'skyernes bolig' på sanskrit. Det er også kendt som Østens Skotland. Meghalaya har rigelig nedbør og solskin året rundt og anses for at være et af de rigeste botaniske levesteder i Asien. … Meghalaya-himlen forbliver sjældent fri for skyer.

Anbefalede:

Interessante artikler
Do ut des meaning?
Læs mere

Do ut des meaning?

Do ut des dō ūt dās. “jeg giver for at du kan give.”(1) I romersk ret, en ugyldig kontrakt, hvor den ene parts præstation opfylder … Generelle links til dette værk. Forord. Kvitteringer. Hvad betyder sætningen do ut des? : en kommutativ kontrakt, hvorved noget gives, så noget kan modtages til gengæld.

Har Australien nogensinde haft en cyklon?
Læs mere

Har Australien nogensinde haft en cyklon?

Cyclone Joan, 1975: en af de mest intense tropiske cykloner nogensinde, der har ramt Australien, denne gang på den nordvestlige kyst. Det beskadigede bygninger i den afsidesliggende by Port Headland og også jernbaner. Hvor mange cykloner har Australien haft?

Hvad betyder eng?
Læs mere

Hvad betyder eng?

Engelsk er et vestgermansk sprog i den indoeuropæiske sprogfamilie, som oprindeligt blev t alt af indbyggerne i det tidlige middelalderlige England. Det er opkaldt efter anglerne, et af de gamle germanske folk, der migrerede til det område i Storbritannien, der senere tog deres navn, England.