Hvorfor har katte bobtails?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor har katte bobtails?
Hvorfor har katte bobtails?
Anonim

Urban legende siger, at Bobtails er resultatet af en krydsning mellem en tabby tamkat og en vild Bobcat. Den usædvanlige hale er faktisk resultatet af en tilfældig spontan genetisk mutation i huskattepopulationen og kan være relateret til Manx-genet, som også er dominerende.

Kan katte fødes med haler?

En bobtailkilling er født med enten en knækket, forkortet, knyttet eller pom-pom-hale. Forekomster af disse små furbabies sker over hele verden, selvom de norm alt er født i dele af Rusland og Asien. Denne mutation er udviklet som et resultat af en isolation i genpuljen.

Har bobtail-katte helbredsproblemer?

Bobtails er tilbøjelige til hoftedysplasi, en arvelig sygdom, der har potentiale til at forårsage forkrøbling, h althed og gigt i hofteleddene. Selvom katte generelt er sunde, er nogle bobtailkatte født uden hale.

Hvilken slags katte har Bobtails?

Men flere huskatteracer er også i sin genetiske sammensætning, inklusive Maine coon, Manx, amerikansk bobtail og nisse-bob. Alligevel ligner disse katte bobcats med deres muskuløse krop, korte hale og plettede pels.

Er katte med haler sjældne?

Disse katte elsker at være omkring mennesker og har en sød, blid natur, der gør dem til vidunderlige ledsagere. Amerikanske bobtails er en relativt usædvanlig race. Fordi de anses for sjældne, kan disse katte kosteomkring $600–$1.200 fra en velrenommeret opdrætter.

Anbefalede: