Blev Harvey og Donna sammen?

Indholdsfortegnelse:

Blev Harvey og Donna sammen?
Blev Harvey og Donna sammen?
Anonim

I løbet af sæsonerne syntes deres forhold at vokse, da mange fans var desperate efter, at parret skulle blive romantisk involveret. Dette skete endelig i sæson otte-finalen, da Harvey dukkede op i Donnas lejlighed og parret sendte natten sammen.

Gifter Harvey Spectre sig med Donna?

I sæson 9 giftede Donna og Harvey sig i sidste afsnit af seriens finale, med Mike Ross på besøg fra Seattle. Efter deres bryllup blev det annonceret, at Donna og Harvey ville flytte til Seattle for at arbejde sammen med Mike Ross og Rachel Zane Ross.

Kanker Donna og Harvey sammen?

Efter år med stjålne blikke og flirtende drillerier, en af tv's længste vil de/vil de ikke-par, Harvey Spectre (Gabriel Macht) og Donna Paulsen (Sarah Rafferty), slutteligt koblet op under sæson 8-finalen.

Denede Harvey og Donna i det virkelige liv?

De er begge ekstremt talentfulde skuespillere, men deres tætte forhold i det virkelige liv tilføjer en gnist mellem Donna og Harvey på skærmen. … Macht er intet som Harvey, når det kommer til kærlighed. Skuespilleren har elsket én kvinde i 19 år - den australsk-amerikanske skuespillerinde og tidligere model Jacinda Barrett.

Hvem er Harvey Specters kone?

Macht giftede sig med australsk-født skuespillerinden Jacinda Barrett i 2004.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er et fransk horn og en mellofon det samme?
Læs mere

Er et fransk horn og en mellofon det samme?

En mellofon har nøjagtig samme lyd som det franske horn, men rørene er snoet anderledes, så det ligner mindre en kæmpe kanelsnurre og mere som en tyk trompet. 99% af bands vil bruge mello frem for fransk horn. Den er lettere at marchere med og holdes meget på samme måde som en trompet.

I chester le street?
Læs mere

I chester le street?

Chester-le-Street, også kendt som Chester, er en købstad og civil sogn nord for floden Wear, England. Det er i distriktet, løjtnancy og historiske palatine af Durham. Byens historie er gammel, optegnelser går tilbage til et romersk bygget fort kaldet Concangis.

Hvornår blev mellofonen bygget?
Læs mere

Hvornår blev mellofonen bygget?

mellofonen fremstillet og brugt fra det sene 19. århundrede gennem begyndelsen af 1950'erne. Hvornår blev mellofonen opfundet? Mellofonen har generelt sin oprindelse i horndesignboomet i det 19. århundrede. Er et fransk horn og en mellofon det samme?