Hvad betyder polarisabilitet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder polarisabilitet?
Hvad betyder polarisabilitet?
Anonim

eller polarisabilitet (ˌpəʊləˌraɪzəˈbɪlɪtɪ) navneord. fysik, kemi . tendensen af et atoms elektronsky til at blive forvrænget fra sin normale form af et eksternt elektrisk felt.

Hvad menes med polariserbarhed?

Polariserbarhed refererer norm alt til stofs tendens, når det udsættes for et elektrisk felt, til at erhverve et elektrisk dipolmoment i forhold til det anvendte felt. Det er en egenskab ved alt stof, for så vidt som stof er opbygget af elementarpartikler, som har en elektrisk ladning, nemlig protoner og elektroner.

Hvad er et atoms polariserbarhed?

Polariserbarhed er et mål for, hvor let en elektronsky forvrænges af et elektrisk felt . Typisk vil elektronskyen tilhøre et atom eller molekyle eller ion. … Store, negativt ladede ioner, såsom I- og Br-, er meget polariserbare.

Hvordan bestemmer du polariserbarhed?

Du vil måske læse her for et andet eksempel. Tanken er, at det atom, der er det mindst elektronegative OG den største radius, er det mest polariserbare. Dette er tilfældigvis nederst til venstre i det periodiske system. Mindre elektronegativitet betyder, at den ikke ønsker at trække elektroner mod sig selv så let.

Hvad er molekylær polarisabilitet?

Molekylær polariserbarhed af et molekyle karakteriserer dets elektroniske systems evne til at blive forvrænget af det eksterne felt, og det spiller envigtig rolle i modellering af mange molekylære egenskaber og biologiske aktiviteter. … Den anden type model er baseret på en additiv hypotese om molekylær polariserbarhed.

Anbefalede:

Interessante artikler
Virker signaturbekræftelse?
Læs mere

Virker signaturbekræftelse?

Selvom USPS Tracking beviser, at en pakke blev leveret til en bestemt adresse, beviser Signaturbekræftelse, at den faktisk blev modtaget af den påtænkte modtager eller hans agent. … Dette kræver, at modtageren af din pakke legitimerer sig, før USPS-transportøren leverer pakken.

Er phenylephrin en cykloplegisk?
Læs mere

Er phenylephrin en cykloplegisk?

Phenylephrin er et sympatomimetisk middel , der bruges klinisk til at udvide iris uden cycloplegia cycloplegi Cycloplegiske lægemidler er generelt muskarine receptorblokkere. Disse omfatter atropin, cyclopentolat, homatropin, scopolamin og tropicamid.

Hvorfor gør cykloplegisk brydning?
Læs mere

Hvorfor gør cykloplegisk brydning?

Cycloplegisk refraktion er en procedure, der bruges til at bestemme en persons fuldstændige brydningsfejl ved midlertidigt at slappe af musklerne, der hjælper med at fokusere øjet. Cycloplegiske øjendråber bruges til midlertidigt at slappe af ciliærlegemet eller fokusmusklen i øjnene.