Hvad er en parameteriseret konstruktør?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en parameteriseret konstruktør?
Hvad er en parameteriseret konstruktør?
Anonim

De parametriserede konstruktører er konstruktørerne med et specifikt antal argumenter, der skal sendes. Formålet med en parameteriseret konstruktør er at tildele brugerønskede specifikke værdier til instansvariablerne for forskellige objekter. En parameteriseret konstruktør er skrevet eksplicit af en programmør.

Hvad er parameteriseret konstruktør med eksempel?

Parameterized Constructor – En konstruktør kaldes Parameterized Constructor, når den accepterer et bestemt antal parametre. At initialisere datamedlemmer af en klasse med forskellige værdier. I ovenstående eksempel passer vi en streng og et heltal til objektet.

Hvad er parameteriseret konstruktør i OOP?

Konstruktører, der kan tage mindst ét argument, betegnes som parameteriserede konstruktører. Når et objekt er erklæret i en parameteriseret konstruktør, skal startværdierne sendes som argumenter til konstruktørfunktionen.

Hvornår vil du bruge en parametriseret konstruktør?

Som i ethvert objektorienteret sprog, bruges en konstruktørmetode til at allokere og initialisere hukommelsen for et objekt. Med dette i tankerne bruges en parameteriseret konstruktørmetode til at indstille egenskaber for objektet til en bestemt værdi, mens standarden ikke vil sætte nogen værdi til nogen af egenskaberne.

Hvad er parametriserede konstruktører i Java?

En konstruktør, der har parametre, er kendt som parameteriseret konstruktør. Hvis viønsker at initialisere felter i klassen med vores egne værdier, så brug en parameteriseret konstruktør. Eksempel: Java.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.