Kan aeds bestemme pulsløshed?

Indholdsfortegnelse:

Kan aeds bestemme pulsløshed?
Kan aeds bestemme pulsløshed?
Anonim

En AED kan ikke registrere en puls, fordi det er et "ELECTRO-cardiogram". Den registrerer kun elektriske impulser. Den er ikke i stand til at registrere et hjertes fysiske/mekaniske bank.

Kan AED registrere asystoli?

Børn eller voksne, der udvikler hjertestop forårsaget af en opbremsning af hjertefrekvensen (bradykardi) eller hjertestilstand (asystoli), kan ikke behandles med en AED. Disse rytmer reagerer ikke på elektriske stød, så AED'en tillader ikke, at et stød aktiveres, og der bør udføres standard HLR-foranst altninger.

Kan AED nøjagtigt detektere ventrikelflimmer?

AED'erne genkendte alle ikke-stødbare rytmer nøjagtigt og anbefalede ingen stød. Ventrikulær fibrillering blev genkendt nøjagtigt i 22 (88%) af 25 episoder og anbefalet eller administreret et shock 22 gange. Sensitivitet og specificitet for nøjagtig rytmeanalyse var henholdsvis 88 % og 100 %.

Vil en AED støde uden hjerteslag?

Nej. Andre unormale rytmer som en meget langsom puls eller slet ingen hjerteslag kan ikke behandles med en AED. Når en bruger sætter AED'ens elektroder eller klæbende puder på et offers bryst, bestemmer enheden, om patientens hjerte skal stødes eller ej.

Støder AED V?

AED'en er designet til at støde VF eller VT (ventrikulær takykardi), som er en meget svag, men hurtig hjerterytme. Der er andre hjerterytmer forbundet med SCA, som ikke behandlesmed defibrilleringsstød.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er meningen med det medicinske udtryk litogenese?
Læs mere

Hvad er meningen med det medicinske udtryk litogenese?

[lith″o-jen´ĕ-sis] dannelse af kalksten eller sten. Hvad er meningen med litogenese? Filtre. (geologi) Danningen af sedimentær bjergart. navneord. (patologi) Dannelsen af stensten (stenede konkretioner) Hvad betyder litho genesis give et eksempel?

Er gentles et efternavn?
Læs mere

Er gentles et efternavn?

Gentles er et skotsk efternavn. Bemærkelsesværdige personer med efternavnet inkluderer: James Clark Gentles (1921-1997), skotsk mykolog. Ryan Gentles (født 1977), amerikansk musikmanager. Hvor kommer navnet Gentles fra? Efternavnet Gentles blev først fundet i Hampshire, hvor de havde en familiesæde siden den normanniske invasion i 1066.

Kan dyb vejrtrækning forårsage svimmelhed?
Læs mere

Kan dyb vejrtrækning forårsage svimmelhed?

Hyperventilation er vejrtrækning, der er dybere og hurtigere end norm alt. Det forårsager et fald i mængden af en gas i blodet (kaldet kuldioxid eller CO2). Dette fald kan få dig til at føle dig svimmel, få et hurtigt hjerteslag og få åndenød.