Gør det ondt at putte en tampon i for første gang?

Indholdsfortegnelse:

Gør det ondt at putte en tampon i for første gang?
Gør det ondt at putte en tampon i for første gang?
Anonim

En tampon kan gøre ondt, første gang du prøver at indsætte den, men den burde ikke være dårlig. Du skal ikke mærke det, når det først er i, så hvis der stadig er smerter eller ubehag, har du muligvis ikke indsat det korrekt. … Nøglen til smertefri påføring af tamponer er at slappe af, hvilket - hvis det er din første gang - nok er det sværeste at gøre.

Hvordan føles en tampon for første gang?

Hvordan skal det føles, når det først er i? Det kan tage lidt at vænne sig til det, hvis det er første gang, du sætter en tampon i. Hvis tamponen er i den rigtige position, vil den sandsynligvis ikke føles som noget. I det mindste kan du føle, at snoren børster sig op mod siden af dine skamlæber.

Hvorfor gør det ondt, når jeg sætter en tampon i for første gang?

Tamponer er superabsorberende, men hvis der ikke er nok væske til at absorbere, kan det efterlade din vagina tør, hvilket kan være lidt smertefuldt.

Gør tamponer ondt, hvis jeg er jomfru?

Tamponer fungerer lige så godt for piger, der er jomfruer, som de gør for piger, der har haft sex. Og selvom brugen af en tampon af og til kan få en piges jomfruhinde til at strække eller rive, så får det ikke en pige til at miste sin mødom. (Det kan kun have sex.) … På den måde skulle tamponen glide lettere ind.

Hvor langt op skal en tampon gå?

Tamponen går ikke glat ind og kan være smertefuldt, hvis den sættes lige op og ind. Indsæt den så langt som til midtenfinger og tommelfinger ved grebet – eller midten – af applikatoren.

Anbefalede:

Interessante artikler
Kan søofficerer have tatoveringer?
Læs mere

Kan søofficerer have tatoveringer?

Må flådeofficerer have tatoveringer? Yes, den nye flådens tatoveringspolitik giver de samme privilegier til officerer som indrulleret personale. Derfor har flådeofficerer lov til at have tatoveringer, der strækker sig under albuen eller knæet, steder på kroppen, der tidligere var begrænset før den opdaterede politik.

Ældres barolo godt?
Læs mere

Ældres barolo godt?

I henhold til DOCG-reglerne skal Barolo være lagret i mindst 38 måneder, og Barolo Riserva i mindst 62 måneder. Dette skyldes, at Nebbiolo-druer er meget høje i tanniner. En lang ældningsproces er påkrævet for at blødgøre og blødgøre tanninerne og give Barolo mere tid til at udvikle sine fine aromaer.

Bliver du gravid, mens du forebygger?
Læs mere

Bliver du gravid, mens du forebygger?

Du kan blive gravid efter at have taget Depo-Provera®. Du kan blive gravid så snart som 12 til 14 uger efter dit sidste skud. Det kan også tage op til et år eller to at blive gravid efter at have stoppet denne form for prævention. Hvad er chancerne for at blive gravid under forebyggelse?