Hvornår blev bannerman-slottet bygget?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev bannerman-slottet bygget?
Hvornår blev bannerman-slottet bygget?
Anonim

Bannerman begyndte at bygge et simuleret skotsk slot og en enkel bolig i 1901.

Hvorfor blev Bannerman Castle bygget?

Det meste af bygningen var viet til lagrene med hærens overskud, men Bannerman byggede endnu et slot i mindre skala oven på øen nær hovedstrukturen som bolig, ofte bruger genstande fra hans overskudskollektion til dekorative detaljer.

Hvem byggede Bannerman Castle?

Der har kun været fem ejere af øen, senest Frank Bannerman VI, som byggede slottet i 1901. Han brugte det til at opbevare og bevare historiske samlinger.

Hvem ejer Bannerman Castle?

Francis Bannerman døde i 1918, og familievirksomheden drev indtil 1970'erne fra et lager i Blue Point, Long Island. I 1967 solgte familien Bannerman Castle til New York State, som tog besiddelse, efter at alle de gamle militærvarer var fjernet og relikvierne givet til Smithsonian.

Hvilken stat har et forladt slot ved en flod?

Vi besøgte et forladt slot skjult på en lille ø i New York, der langsomt smuldrer væk, og det var uhyggeligt smukt. Det forladte Bannerman Castle ligger på Pollepel Island i New Yorks Hudson River. Engang var en fæstning til våben, og slottet er kun tilgængeligt med privat båd.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad spiser kuffertfisk?
Læs mere

Hvad spiser kuffertfisk?

Det er en bentisk art, der lever på eller nær havbunden. Dens kost omfatter krabber, rejer, bløddyr, søpindsvin, søstjerner, skøre stjerner, søagurker, sækdyr og søgræs. Den plettede stammefisk udskiller, ligesom alle stammefisk af slægten Lactophrys, et farveløst giftstof fra kirtler på huden, når den berøres.

Sliber staniol en saks?
Læs mere

Sliber staniol en saks?

Mulighed 4: Klip aluminiumsfolie Denne teknik ligner at skære sandpapir, kun du bruger aluminiumsfolie. Igen vil dette slibe en let sløv saks, men det vil ikke slibe saks med meget sløve eller beskadigede knive. … Klip om nødvendigt flere foliestrimler til, indtil saksen klipper hurtigt og rent.

Hvorfor er to katte bedre end én?
Læs mere

Hvorfor er to katte bedre end én?

At have en anden kat i nærheden kan mindske den kedsomhed og ensomhed, som en ensom kat kan opleve, når du ikke er der. … En anden fordel ved at have to katte er, at de lærer hinanden sociale færdigheder. Vi har en tendens til at forkæle vores katte, men katte vil ikke tolerere det, når andre katte krydser grænsen.