Hvad skete der med at spore adkins?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der med at spore adkins?
Hvad skete der med at spore adkins?
Anonim

Adkins var tvunget til at opgive college-fodbold efter en alvorlig knæskade ved Louisiana Tech. Han har også oplevet en række alvorlige skader som voksen, blandt andet at blive skudt af sin anden ekskone Julie Curtis i 1994. Kuglen gik gennem hans hjerte og begge lunger. Han overlevede og valgte ikke at rejse tiltale.

Hvad laver Trace Adkins i dag?

Adkins er nu ædru og i en synligt fin form. Han har også fokuseret igen på sin musik og har med sin nye LP Something's Going On udgivet sit stærkeste album i årevis.

Optræder Trace Adkins stadig?

Trace Adkins turnerer i øjeblikket i 1 land og har 25 kommende koncerter.

Tjeste Trace Adkins i militæret?

Trace Adkins har aldrig tjent i militæret, men det fremgår meget tydeligt af udtalelser og sange udgivet af countrymusikkunstneren, at han fuldt ud støtter dem, hvor end han kan.

Klippede Trace Adkins sit hår i 2021?

Gennem alle rygterne om, at han ikke har klippet sit hår i så lang tid, afslørede Trace, at svaret faktisk var falsk! "Ikke sandt!" forklarede Trace. "For hver gang jeg laver en video er der nogen, der trimmer den lidt op – det er ikke som at klippe den, det er bare at [trimme enderne]."

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.