Hvorfor er et element i parentes?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er et element i parentes?
Hvorfor er et element i parentes?
Anonim

Et parenteselement er et ord eller en gruppe af ord, der afbryder strømmen af en sætning og tilføjer yderligere (men ikke-essentiel) information til den sætning. Dette element kan være langt eller kort, og det kan vises i begyndelsen, midten eller slutningen af en sætning eller sætning.

Hvad er et parenteselement?

Et element i parentes er information, der er ikke-essentiel for betydningen af en sætning, såsom et eksempel, en præcisering eller en tilsidesættelse.

Hvordan skilles et parentetisk element ind?

Norm alt har et parentetisk element et komma før og efter det. I stedet kan du vælge at bruge parenteser eller bindestreger til at adskille et parentetisk element fra resten af sætningen.

Hvad er formålet med en parentes?

Ligesom ord i parentes (som disse ord) tilføjer klarhed til en sætning, parentetiske ord i tale hjælper med at gøre noget klarere eller give ekstra information.

Hvad er et eksempel i parentes?

1. Definitionen af parentes er omgivet i parentes. Et eksempel på en parentetisk sætning er den sidste del af sætningen: "Jeg købte is i går aftes (og den var virkelig god!)."

Anbefalede:

Interessante artikler
Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed?
Læs mere

Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed?

Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed: få tid til at tilpasse sig ændrede markedsforhold. Hvad er hedging i finans? Afdækning mod investeringsrisiko betyder strategisk brug af finansielle instrumenter eller markedsstrategier for at udligne risikoen for eventuelle ugunstige prisbevægelser.

Går reformationstoppe små?
Læs mere

Går reformationstoppe små?

Samlet set vil jeg sige, at reformationskjoler og -underdele er små, men toppe passer til størrelsen. Derudover vil jeg sige, at deres størrelse er ret konsekvent inden for deres brand. Jeg ved, at mærker som Topshop også kører småt, men det er hit eller misset, hvilke produkter der rent faktisk kører små, normale eller store.

Kan Luffy slå zoro?
Læs mere

Kan Luffy slå zoro?

Luffy er kaptajnen for Straw Hat Pirates og det stærkeste medlem af Worst Generation efter Yonko Blackbeard. … Selvom Zoro bestemt er stærk nok til at tage imod Luffy i en kamp, vil det ikke ende godt for ham. Med hensyn til både observation og bevæbning Haki er Luffy overlegen i forhold til Zoro.