Hvordan primer bruges?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan primer bruges?
Hvordan primer bruges?
Anonim

Primer bruges til at skabe en glat overflade på dit ansigt, før du tilføjer makeup. Den kan også bruges alene for at skabe en glat overflade. Primer hjælper med at reducere forekomsten af porer, fine linjer og andre urenheder, og den kan hjælpe med at udjævne hudtonen.

Hvordan bruger du ansigtsprimer?

Det er enkelt. Hvis du bruger en fugtighedscreme, så påfør den først, og lad derefter din hud tørre i et par minutter. Begynd i midten af dit ansigt, påfør kun et let lag primer, dup det ind med fingrene eller en makeup-svamp. Lad primeren tørre i et par minutter, før du påfører din foundation.

Hvorfor bruger du en primer?

Face Primer skaber en glat base og tekstur til perfekt påføring af makeup. Der findes forskellige typer primer afhængig af hudtilstand, såsom fugtgivende primer til tør hud og matterende primer til oliebaseret hud. Dets hovedformål er at holde makeuppen i længere tid og tillader ikke nogen falmning.

Hvad gør primer for ansigtet?

Det er værd at påpege, at de nyeste primere ikke bare glatter huden, holder makeup på plads og slører porerne til næsten usynlige. De kan også lyse op, falme fine linjer og rynker, målrette mod acne og tilføje masser af fugt. Nogle kan endda give huden et midlertidigt ansigtsløft, alt sammen uden at føles tungt.

Er primer dårlig for huden?

Primere er et nødvendigt onde i standardskønhedsrutinen. De er nødvendigefordi de låser din base fast, hjælper med oliekontrol og giver en glat, krøllefri finish. Men nogle gange kan de tilstoppe dine porer - hvilket fører til udbrud, især når du har følsom hud.

Anbefalede:

Interessante artikler
Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?
Læs mere

Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?

LOV. retten til at protestere er beskyttet af både den amerikanske forfatning og Texas-forfatningen. Den første ændring af den amerikanske forfatning siger, at "Kongressen skal ikke lave nogen lov … der forkorter ytringsfriheden eller pressefriheden;

Kæmper fredelig betta?
Læs mere

Kæmper fredelig betta?

Denne fisk, kendt som den "siamesiske kampfisk", har fået sit navn på grund af hannernes voldsomme territoriale adfærd; de vil duellere enhver fisk, der er i deres rum – især hvis det er en hankøn Betta. Kampen kan være så intens, at den nogle gange resulterer i, at en af fiskene dør.

Hvem udtaler surikat-reklame?
Læs mere

Hvem udtaler surikat-reklame?

Som stemmekunstner er Greenall bedst kendt for at give udtryk for hr. Aleksandr Orlov og Sergi i Compare the Meerkat-reklamekampagnen for comparethemarket.com sammen med Captain Barnacles i The Octonauts. Hvem har Sergejs stemme? Simon Greenall er stemmen til Sergei i Compare the Market.