Er campanelle en pasta?

Indholdsfortegnelse:

Er campanelle en pasta?
Er campanelle en pasta?
Anonim

Campanelle har en blid, men robust form med et italiensk navn, der kan oversættes til "klokkeblomster" på engelsk. pastaen har tynde, riflede, kronbladslignende kanter og en hul midte, som er perfekt til at fange sauce. Det går også godt med kødsaucer, fiskebaserede saucer eller robuste tomatbaserede saucer. …

Hvilken type pasta er Campanelle?

Campanelle (som er italiensk for "lille klokke") er en klokkeformet pasta med riflede, kronbladslignende kanter og et hult center til at fange sauce.

Hvad er Campanelle?

Campanelle [kampaˈnɛlle] (italiensk for "klokkeblomster" eller "små klokker"), er en type pasta, som er formet som en kegle med en flæsende kant, eller en klokkelignende blomst. Det er også nogle gange omt alt som gigli. Det er beregnet til at blive serveret med en tyk sauce eller i en gryde.

Er der et andet navn for campanellepasta?

Gigli eller Campanelle Pasta (også kendt som riccioli) … På italiensk betyder 'campanelle' klokkeblomster eller små klokker. Her i Italien er denne pasta også kendt som 'riccioli', der betyder krøller. Det mere almindelige navn for denne pasta i Italien er imidlertid gigli, som er det italienske ord for liljer.

Hvad er Campanelle og ost?

Hvad er campanellepasta? Det er en lille pasta, der er formet som en klokke eller en kogle med en pjusket kant. Jeg elsker den måde, ostesovsen kommer ind i nudlen på og bliver indlogeret der for en super lækkerpasta.

Anbefalede: