Fik zoie Palmer en baby?

Indholdsfortegnelse:

Fik zoie Palmer en baby?
Fik zoie Palmer en baby?
Anonim

Zoie Palmer udkom offentligt ved Canadian Screen Awards 2014, da hun efter at have modtaget "Fan Choice Award for Favorite Canadian Screen Star" takkede "min utrolige partner Alex…." De har en søn.

Hvad laver Anna Silk nu?

Anna Silk, tidligere stjerne i Syfy's Lost Girl, skal optræde i den kommende CBS-serie, Blood & Treasure. CBS har allerede opbygget et godt cast til deres 2019-planlagte action-eventyrserie, Blood & Treasure.

Hvem spiller den fortabte pige?

Zoie Palmer er en canadisk skuespillerinde bedst kendt for sine roller som Dr. Lauren Lewis i Showcase overnaturlige drama Lost Girl og som Android i SyFy science fiction-serien Dark Matter.

Er Bo gravid på Lost Girl?

Mens Lost Girl begyndte at filme den fjerde sæson, havde Silk travlt som nybagt mor, og hun havde endda opdaget, at hun var gravid i slutningen af den sidste sæson. Silk havde født en dreng under seriens pause, forud for sæson fire, og havde ham på sæt med sig under optagelserne til den nye sæson.

Hvorfor forlod Kenzi Lost Girl?

Efter seks års engagement i serien besluttede Solo at forlade Lost Girl for at forfølge andre roller og arbejde på andre projekter, og karakteren Kenzi blev skrevet som døende i finalen i sæson 4; Lost Girl-producere og Solo samarbejdede dog om at bringe Kenzi tilbage i sæson 5 i en begrænset kapacitet.

Anbefalede: