Blev pop-up-forlygter forbudt?

Indholdsfortegnelse:

Blev pop-up-forlygter forbudt?
Blev pop-up-forlygter forbudt?
Anonim

Er pop-up-forlygter ulovlige? Mærkeligt nok, på trods af sikkerhedsbestemmelserne, er det faktisk ikke ulovligt for en bil at have pop-up-forlygter. Du kan faktisk stadig lave en nybygget bil med pop-ups, så længe den overholder de fastsatte standarder. Og det er den svære del, desværre.

Hvornår blev pop-up-forlygter forbudt?

I slutningen af 90'erne havde pop-up-forlygten forladt mainstream og blev den eneste varetægt for sportsvognen og døde ud i 2004 med Lotus Esprit V- 8 og Chevrolet Corvette.

Er popup-forlygter lovlige?

For at være retfærdig er pop-up-forlygter teknisk set stadig lovlige, det er bare det, at med de nuværende sikkerheds- og designregler gør det det utroligt svært for store producenter at udvikle og implementere dem på glob alt plan.

Hvilke biler har stadig pop-up-forlygter?

10 moderne sportsvogne lavet sindssygt seje med pop-up-forlygter

  • Nissan 370Z.
  • Porsche Cayman.
  • BMW 6-serie.
  • Chevrolet Corvette Stingray.
  • Lamborghini Huracan.
  • Toyota GT86.
  • Honda/Acura NSX.
  • Ferrari 488 GTB.

Hvad var den sidste bil, der havde pop-up-forlygter?

I slutningen af 1960'erne og gennem 1970'erne var pop-up-forlygter blevet mainstream, hvor virksomheder så forskellige som Lotus, Ferrari, Triumph og Porsche alle omfavnede designet. I 2004 blev de sidste biler med pop-up lys lavet:Lotus Esprit V8 og Corvette C5.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.