Blev håbløst land forbudt i Indien?

Indholdsfortegnelse:

Blev håbløst land forbudt i Indien?
Blev håbløst land forbudt i Indien?
Anonim

apps er blevet forbudt af ministeriet for elektronik og information og teknologi. Den sagde, at den har modtaget mange klager over misbrug af nogle applikationer, der er tilgængelige på Android- og iOS-platforme, til at stjæle og overføre brugerdata på en uautoriseret måde til servere, som har lokationer uden for Indien.

Hvad skete der håbløst land?

Vi er kede af at meddele, at Hopeless Land ikke længere vil være tilgængelig på alle platforme. Alle servere vil blive lukket ned i den nærmeste fremtid. Vi sætter stor pris på passionen og støtten fra alle vores spillere.

Er håbløst land et kinesisk spil?

Hopeless Land, den kinesiske klon af PUBG til Android, som du ikke vidste eksisterede. Før Fortnites umådelige dominans var PUBG Battle Royale, der regerede genren på praktisk t alt alle eksisterende platforme, inklusive Android.

Er håbløst land download?

Dette er en XAPK fil. Du skal downloade den officielle Uptodown Android-app for at installere den. Hopeless Land: Fight for Survival er en Battle Royale, der tydeligvis er inspireret af PUBG eller Rules or Survival og udfordrer op til 120 spillere til at hoppe med faldskærm over en ø, der er fuld af våben…

Er PUBG bedre end håbløst land?

Ved spilmekanik og -grafik er Free Fire og PUBG Mobile Lite langt fremme. Men det vil spillere, der har lavpristelefonerVælg altid Battle Royale-spil med lave enhedskrav, selvom det betyder, at du ofrer grafikken. Det er her Hopeless Land vinder.

Anbefalede:

Interessante artikler
Kunne anæmi være et tegn på kræft?
Læs mere

Kunne anæmi være et tegn på kræft?

Kræft og anæmi er forbundet på en række måder. For dem med kræft, især tyktarmskræft eller blodrelateret kræft, såsom leukæmi eller lymfom, kan anæmi være et af de første tegn på sygdommen. Hvilke kræftformer er forbundet med anæmi? De kræftformer, der er tættest forbundet med anæmi, er:

Hvem ser jeg for bækkensmerter?
Læs mere

Hvem ser jeg for bækkensmerter?

Din gynækolog ville være en god person at se først. For nogle kvinder er bækkensmerter relateret til et problem med det reproduktive system. Andre mulige årsager omfatter problemer med musklerne i bugvæggen, blæren eller tarmene. Hvornår skal jeg se en læge for bækkensmerter?

Hvorfor ingen dobbeltsvingende glorie?
Læs mere

Hvorfor ingen dobbeltsvingende glorie?

Dual wielding, som en spillertilgængelig funktion, blev fjernet i Halo 3: ODST, Halo: Reach, Halo 4 og Halo 5. Med hensyn til Halo: Reach skyldtes fjernelsen den nye våbensandkasse, som ikke kunne understøtte det overordnede gameplay-design.