Hvad er cocom-autoritet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er cocom-autoritet?
Hvad er cocom-autoritet?
Anonim

COCOM-autoriteten omfatter direktivmyndighed for logistik (DAFL), som er myndigheden til. udstede de direktiver til underordnede befalingsmænd, som er nødvendige for at sikre den effektive. udførelse af godkendte driftsplaner.

Hvad laver COCOM?

COCOM giver fuld autoritet til at organisere og ansætte kommandoer og styrker, som den kombatterende kommandant anser for nødvendigt for at udføre tildelte missioner. (Bemærk, at akronymet "COCOM" kun refererer til kommandomyndigheden, ikke til en enkeltperson eller en organisation.)

Hvad betyder kombatterende kommandomyndighed?

Kombattantkommando (kommandomyndighed) giver fuld autoritet til at organisere og ansætte kommandoer og styrker, som kombattantchefen anser for nødvendigt for at udføre tildelte missioner. Operationel kontrol er iboende i kombattant kommando (kommandomyndighed). Kaldes også COCOM.

Hvad er adcon-autoritet?

ADCON: Retningen eller udøvelsen af myndighed over underordnede eller andre organisationer med hensyn til administration og support. ADCON for en hærenhed skal forblive i hærens kanaler og kan ikke overføres til en enhed i en anden tjeneste. For OPCON og TACON beholder forældreenheder ADCON.

Hvad er kommandomyndighed i hæren?

Kommando er den autoritet, som en person i militærtjeneste lovligt udøver over underordnede i kraft af rang eller hverv. 15. Kommando og ledelse er uadskillelige. Ledelsesegenskaberne er uundværlige for en kommandør.

Anbefalede: