Hvad betyder bajonetter?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder bajonetter?
Hvad betyder bajonetter?
Anonim

En bajonet er en kniv, dolk, sværd eller spidsformet våben designet til at passe på enden af mundingen af en riffel, musket eller lignende skydevåben, så den kan bruges som et spydlignende våben. Fra det 17. århundrede til 1. Verdenskrig blev det betragtet som et primært våben til infanteriangreb.

Hvad betyder bajonet i ordbogen?

bajonet. / (ˈbeɪənɪt) / substantiv. en klinge, der kan fastgøres til mundingen af en riffel til stikning i nærkamp. en form for fastgørelse, hvor et cylindrisk element indsættes i en fatning mod fjedertryk og drejes, så stifter på siden går i indgreb i slidser i fatningen.

Hvad er en bajonetspids?

Bayonet Point er et census-designated place (CDP) i Pasco County, Florida, USA. Fra 2010-folketællingen var befolkningen 23.467.

Hvad er bajonetter gode til?

Sammenlignet med bare en kniv er en bajonet meget nyttig. Det giver en betydelig rækkeviddefordel (mindre end tidligere i betragtning af skiftet til mindre karabiner). Generelt er en bajonet et nyttigt værktøj til at grave, lirke og skære ting op, men ser meget lidt brug som et våben. Det er forældet i moderne krigsførelse.

Hvem brugte bajonetter i 1. verdenskrig?

I Første Verdenskrig blev alle infanterister forsynet med bajonetter. De fleste var af standardknivsorten, men franskmændene foretrak en nålebajonet, og nogle tyske soldater foretrak en savklinget version. Bajonetten var deninfanterists primære nærkampsvåben i skyttegravskrig.

Anbefalede: